ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστρέφει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ ο Ντε Λα Μπέγια, δανεικός στη Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης


Οι παίκτες του ρόστερ που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια από τον Μπέσνικ Χάσι έχουν ενημερωθεί και
αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με δύο από αυτούς να φεύγουν για το εξωτερικό. Πρόκειται για τους Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο 32χρονος Ισπανός αριστερός μπακ δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και στον Ολυμπιακό αναζητούσαν φόρμουλα για να διακόψουν τον διετή δανεισμό που είχαν συμφωνήσει πέρσι με τη Σοσιεδάδ. Αυτό κατέστη δυνατό και ο Ντε Λα Μπέγια επέστρεψε στην πρώην ομάδα του, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (27/07) Με την προσθήκη άλλωστε και του Μίλιτς οι ερυθρόλευκοι κάλυψαν το κενό του Βάσκου στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπουχαλάκη, απλώς αναμένεται τις προσεχείς ώρες να ολοκληρωθούν τα τυπικά του δανεισμού του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία ο νεαρός προπονούνταν το τελευταίο διάστημα. Ο αριστεροπόδαρος μέσος είχε μεταβεί στην Αγγλία για να δοκιμαστεί και πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία της Νότιγχαμ. Ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοσή του σε κάποια φιλικά και έτσι οριστικοποιήθηκε η παρουσία του στο Νησί για την επόμενη σεζόν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code