ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τη Δευτέρα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Πανιώνιος - Μακάμπι

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως η προπώληση των
εισιτηρίων για τον επαναληπτικό απέναντι στη Μακάμπι ξεκινά τη Δευτέρα (31/07) και θα γίνει μόνο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα.

Η διοίκηση των κυανέρυθρων κάνει έκκληση στον κόσμο της ομάδας για αθρόα προσέλευση στο γήπεδο, ώστε με τη φωνή και τον παλμό στην κερκίδα να γίνει ο 12ος παίκτης. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ίδιες με του αγώνα με τη Γκόριτσα, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι τη μέρα του ματς θα πωλούνται εισιτήρια και από το εκδοτήριο της Σοφούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει το ωράριο πώλησης και τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την Μακάμπι, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 22:00 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Η προπώληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, ενώ με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα παιδιά μέχρι 7 ετών θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο.

Πωλήσεις εισιτηρίων θα γίνονται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα (και της Σοφούλη την ημέρα του αγώνα), ενώ παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου) θα συνεχίζεται και η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από τις 10:00 έως τις 18:00. Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16:00.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: 12:00-20:00

Πέμπτη: 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 2: 20 ευρώ (παιδικό 7-14 ετών, 10 ευρώ)

Θύρες 4 και 7: 25 ευρώ (παιδικό 7-14 ετών, 15 ευρώ)

Θύρα 5-6 Α&Γ: 35 ευρώ (παιδικό 7-14 ετών, 25 ευρώ)

Θύρα 5-6 Β: 80 ευρώ

VVIP: 100 ευρώ

Την Πέμπτη στηρίζουμε όλοι την ομάδα για την κατάκτηση της μεγάλης πρόκρισης και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως στο στάδιο δεν πρέπει να «πέφτει ούτε καρφίτσα»".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code