ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπιλένκι: "Περίμενα περισσότερα από τους Έλληνες"

Ο Στάνισλαβ Μπιλένκι ο οποίος ξεχώρισε με την εμφάνιση του στο παιχνίδι της Πέμπτης,
παραχώρησε συνέντευξη στην ουκρανική ιστοσελίδα "Sportarena.com" αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

Για τις σκέψεις που υπάρχουν στην Ολίμπικ μετά την ισοπαλία στο Κίεβο και ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

"Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την παθιασμένη συμπαράσταση των οπαδών του, ενώ, νομίζω, ότι θα παίξει πιο επιθετικά απ' ότι στο Κίεβο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν, ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα απ' ότι στο πρώτο ματς. Ολοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει ότι το παιχνίδι στην Ελλάδα θα είναι εξαιρετικά σημαντικό".

Για την έκπληξη που του δημιούργησε η εικόνα του ΠΑΟΚ

"Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα από τους Έλληνες. Στο γήπεδο, βέβαια, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ίσως ήταν καλύτερο για εμάς ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. Εμείς πιστέψαμε στον εαυτό μας. Είναι δυνατόν να πηγαίναμε στο γήπεδο χωρίς να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας; Για την Ολιμπίκ ήταν το πρώτο της παιχνίδι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, επομένως είχαμε κίνητρο. Θέλαμε να παίξουμε με αξιοπρέπεια, πριν από τον αγώνα, πάντως, λίγοι πίστευαν σε εμάς. Αυτό μας έδωσε ώθηση".

Για το τι έλειψε από την Ολίμπικ για να πάρει τη νίκη

"Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Νομίζω ότι θα έπρεπε να παίξουμε από την αρχή πιο επιθετικά. Μπορούσαμε να σκοράρουμε τουλάχιστον ακόμη ένα γκολ. Στον μεγαλύτερο βαθμό εμείς δεν επιτρέψαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι υποτίμησαν τις δυνατότητες και τη δύναμη μας".

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ

"Για μένα, όπως και για όλη την ομάδα, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν το ντεμπούτο μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ό,τι πιο ωραίο που σε αυτό το παιχνίδι κατάφερα να σκοράρω, είναι η πιο χαρακτηριστική στιγμή έως τώρα στην καριέρα μου".
Η Ολίμπικ συνεχίζει τις υποχρεώσεις τις στο ουκρανικό πρωτάθλημα σήμερα στις 19:30 κόντρα στην Βερές στο τρίτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code