ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο 1,5 εκ το deal με Μίλιτς ο Ολυμπιακός!

Τελικά ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη πριν την Παρτιζάν. Παρά τα όσα ακούγονταν και διέρρεαν από την ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής (21/7) ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κάνουν την παραμικρή κίνηση εώς το πρώτο ματς του Βελιγραδίου, φαίνεται πώς τελικά θα γίνει κάποια μεταγραφή.


Ο 28χρονος διεθνής Κροάτης της Φιορεντίνα, Χρβόγιε Μίλιτς είναι ο “εκλεκτός” του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που ήδη ψάχνεται να φύγει για την Ισπανία, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν και οι Πειραιώτες κινήθηκαν μυστικά τις τελευταίες μέρες για τον Μίλιτς, ο οποίος πέρσι είχε 17 συμμετοχές με τους “βιόλα” στο Καμπιονάτο και άλλες 2 στο Europa League.

Ο Κροάτης αποκτήθηκε από την Φιορεντίνα πέρσι τον Αύγουστο από την Χάιντουκ Σπλιτ, υπογράφοντας συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του μπορεί να πάει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει ο Φάλι Ραμαντάνι, ο ατζέντης του Χάσι, του Μάριν και του Ζντιέλαρ, ο οποίος φαίνεται να έχει πελάτη και τον Μίλιτς!

Ποιος είναι ο παίκτης που προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός και να τον ντύσει στα “κόκκινα” το Σαββατοκύριακο (22-23/7), έτσι ώστε να τον δηλώσει το βράδυ της Δευτέρας (24/7) στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Παρτιζάν.

Πρόκειται για έναν αριστερό μπακ που παίζει όλη τη γραμμή. Έναν παίκτη που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Χάσι για τους ακραίους μπακ, να μπορεί να παίζει δηλαδή μπακ χαφ, κάτι σαν τον Ελαμπντελαουί ή τον Κούτρη.

Πέρσι για παράδειγμα στο 3-5-2 του Πάουλο Σόουζα στην Φιορεντίνα έδειξε αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού σχεδόν σε όλη τη σεζόν έπαιζε όλη την αριστερή πλευρά.

Πηγή: contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code