ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μέτριος ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και προβληματίζοντας τον προπονητή αλλά
και τον κόσμο τους όσον αφορά την επιθετική λειτουργία, οι Πρωταθλητές ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην "πρόβα τζενεράλε" εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Ντεμπούτο για τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ξεχώρισε ο Κούτρης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με αμφότερες τις ομάδες να δείχνουν νευρικότητα και να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο (για τον Αστέρα αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας). Οι ερυθρόλευκοι αναλώθηκαν από το ξεκίνημα σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να χτίσουν επιθέσεις από τον άξονα, κυρίως με τους Οφόε και Φορτούνη, όμως οι προσπάθειές τους ανακόπτονταν από την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 29ο λεπτό, όταν ο Μανιάς έφυγε στην πλάτη του Σισέ, νίκησε τον Καπίνο και διαμόρφωσε το 0-1. Τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους κύλησαν δίχως άλλη ευκαιρία για γκολ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο προπόνητες προέβησαν σε αλλαγές, με το Στάικο Βεργέτη να αλλάζει μάλιστα τους δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές του. Ο Ολυμπιακός εξακολούθησε να έχει την κατοχή και ισοφάρισε στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με τον νεοεισελθόντα Καρσελά, ο οποίος με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε τον Τσιφτσή.

Κλασσικές ευκαιρίες μετά το γκολ δεν υπήρξαν, με τον Ολυμπιακό να το ... ψάχνει περισσότερο αλλά εν τέλει να μην κατορθώνει να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Οι φυσιολογικές πολυάριθμες αλλαγές δεν άφησαν τις ομάδες να βρουν ρυθμό, ενώ το πιο αξιοσυμείωτο συμβάν του δεύτερου μέρους ήταν ο ελαφρύς -όπως αποδείχθηκε ύστερα- τραυματισμός του Ομάρ που προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις των ερυθρόλευκων.

Τελικό σκορ 1-1, με τον Ολυμπιακό να δείχνει άνευρος και υπέρ το δέον χαλαρός, στοιχεία που πρέπει να μην εμφανίσει κόντρα στην Παρτίζαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (73' Φιγκέιρας), Σισέ (46' Νικολάου), Βούκοβιτς (46' Μαρτίνς), Κούτρης (85' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77' Σιώπης), Φορτούνης (89' Μανθάτης), Πάρντο (46' Καρσελά), Μαρίν (68' Σεμπά), Εμενίκε (46' Ανσαριφάρντ).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης (46' Τσιφτσής, 69' Καπετάνος), Ιγκόρ (46' Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος (46' Πασαλίδης), Γιαννούλης (46' Ευαγγέλου), Κουμάντεϊ (46' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας (46' Ντουτνού), Μαντιντά, Καλτσάς (46' Τσανγκ, 77' Μπαστιάνος), Μάσα (46' Τσιλιανίδης), Στανισάβλιεβιτς (46' Χασάν, 70' Δουβίκας), Μανιάς (46' Γκοντό)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code