ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς καθαρό μυαλό η ΑΕΚ 1-1 με την Γάνδη

Έξι μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε ισοπαλία 1-1 με την Βελγική Γάνδη .
Μπροστά στον κόσμο της για πρώτη φορά φέτος η Ένωση έδειξε αρκετά αγχωμένη και χωρίς καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο . Η κατάσταση ''σώθηκε'' στο δεύτερο μισό και ειδικά από το 70' και μετά, σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο . Στα άσχημα μαντάτα η αναγκαστική αλλαγή του Βίκτωρ Κλωναρίδη λίγο πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου.

A' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τίποτα δεν φαίνεται να λειτούργησε για την ... αγχωμένη ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου . Η ''όαση μέσα στην έρημο'' ήταν μονάχα η δεξιά πλευρά όπου με Μπακάκη και Χριστοδουλόπουλο η Ένωση έδωσε την σιγουριά τόσο στην αμυντική της λειτουργία αλλά τόσο και στην επιθετική αντίστοιχα. Πλην αυτών των δύο οι υπόλοιποι δείχνανε πολύ έξω από τα νερά τους και αρκετά αγχωμένοι . Αυτό φάνηκε και στην συνεργασία Γιόχανσον - Σιμόες στην μεσαία γραμμή αλλά και στην άμυνα . Όσον αφορά την αμυντική τετράδα όταν βρισκόταν σε θέση άμυνας έχανε αρκετές φορές τα μαρκαρίσματα και δεν είχε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις της όταν η ομάδα πλέον ανακτούσε την μπάλα. Τέτοια λάθος μεταβίβαση ήταν και η επιστροφή της μπάλας από τον Τσιγκρίνσκι στον Ανέστη η οποία δεν έφθασε ποτέ στον τελευταίο και προέκυψε το γκολ της Γάνδης στο 37' με τον Αντριάσεβιτς. Έξτρα πονοκέφαλος για τον Ισπανό τεχνικό ο τραυματισμός του Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος αποχώρησε διότι ένιωθε ενοχλήσεις .Πολύ κακή γενικότερα η παρουσία των παικτών στο πρώτο αυτό 45λεπτο.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Εμφανώς βελτιωμένη εμφανίστηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού . Άσκησε από το πρώτο λεπτό την πίεση την οποία ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ από το πρώτο ημίχρονο αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν επετεύχθη . Η Ένωση ισοφάρισε στο 73' με γκολ του Μάνταλου μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά...''ξύπνησαν'' από το 70 και μετά . Σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η είσοδος του Αϊντάρεβιτς και του Ούγκο Αλμέιδα. Ο πρώτος πρόσθεσε την μεταβίβαση στον χώρο της επίθεσης, κάτι που έλειψε σήμερα από την ομάδα και ο δεύτερος βοήθησε πολύ στην παραγωγή αλλά και εκτέλεση φάσεων χάρις και την παρουσία του Γιακουμάκη . Πολύ καλοί οι Αϊντάρεβιτς, Τσόσιτς, Αλμέιδα , Γιακουμάκης, Τρόιστασον και Ανέστης.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ :


Έπαιξαν και οι : Τρόιστασον , Αϊντάρεβιτς, Τσόσιτς, Βινίσιους , Τζανετόπουλος, Γκάλο , Ροντρίκεζ, Αλμέιδα και Γιακουμάκης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code