ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στον Sandro Ramirez η Everton!


Οι Toffees έχουν καταθέσει μια πρόταση ύψους £5, 25 εκατομμύρια στην Μάλαγα, ένα ποσό που καλύπτει την ρήτρα buy-out που είχε ο παίχτης.
Μετά από αυτό τα Ζαχαρωτά φτάσανε τα έξοδα τους στα £60 εκατομμύρια για το φετιωό καλοκαίρι.

Ο 21χρονος, ένας από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς της Ισπανίας, εντάχθηκε στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα στην ηλικία των 14 και πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα, σημειώνοντας δύο γκολ.

Μετά την λύση της συνεργασίας του από το Nou Camp πριν από ένα χρόνο, ο Ramirez πήγε στη Μάλαγα, όπου έκανε μια εκρηκτική σεζόν στη La Liga, σκοράροντας 14 γκολ και μοιράζοντας 3 ασσίστ στις 30 εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν.

Αν η Everton ολοκληρώσει τη συμφωνία, θα έχει κερδίσει τηv Γιουβέντους, η οποία ενδιαφέρθηκε και εκείνη για τις υπηρεσίες του Ισπανού, ο οποίος βρίσκεται σήμερα με την ισπανική ομάδα κάτω των 21 ετών στην Πολωνία.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι φαινόταν πιθανό ότι ο Ramirez θα υπογράψει στην Αθλέτικο Μαδρίτης, αλλά η απαγόρευση μεταγραφών που δέχθηκε η ομάδα της Μαδρίτης, δημιούργησε ένα άνοιγμα για τον Ronald Koeman και τον διευθυντή του ποδοσφαίρου Steve Walsh να σπάσουν την ρήτρα συμβολάιου του Ισπανού.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code