ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Olivier Giroud δεν είναι χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Arsenal


Ο Olivier Giroud έχει προειδοποιήσει την Arsenal λέγοντας ότι δεν θα ανεχτεί άλλη σεζόν στον πάγκο.

Ο 30χρονος Γάλλος επιθετικός υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά έχει απογοητευτεί αφού ξεκίνησε μόνο 11 παιχνίδια της Premier League τη φέτινη σεζόν με τον Alexis Sanchez να είναι η πρώτη επιλογή επιθετικά.

Με τον Arsene Wenger να δεσμεύεται για άλλα δύο χρόνια, οι Gunners κυνηγούν, σύμφωνα με φήμες, τον επιθετικό της Μονακό τον Kylian Mbappe και ο Γάλλος προπονητής επιβεβαίωσε ότι και ο Riyad Mahrez είναι στόχος.

Μιλώντας τη Δευτέρα πριν από το ματς της Γαλλίας με τη Σουηδία, ο Giroud δήλωσε: “Θα το σκεφτώ σχετικά για μεταγραφή. Θα το συζητήσω με τον προπονητή ο οποίος βασίζεται σε μένα.”

"Είναι αλήθεια ότι είχα περιορισμένο χρόνο παιχνιδιού, αλλά ήταν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι αλήθεια ότι υπήρχαν πράγματα που πήγαν εναντίον μου. Δεν θα ανεχτώ άλλο ένα χρόνο με τόσο λίγο χρόνο παιχνιδιού.”

"Θα πρέπει να το σκεφτώ προσεκτικά, να το εξετάσω με τους συγγενείς μου και τους συμβούλους μου. Θα είναι μια απόφαση που θα μελετηθεί ώριμα, σχετικά με το πως μπορώ να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής".

Ο Giroud συνέχισε να εντυπωσιάζει στο εθνικό επίπεδο, σκοράροντας ένα χατ-τρικ στη φιλική νίκη επί της Παραγουάη σκοράροντας το 16ο του γκολ για τη χώρα του σε ισάριθμες εμφανίσεις.

Ο πρώην επιθετικός της Μονπελιέ δεν φαίνεται να προτιμάει μια βιαστική απόφαση και πρόσθεσε: "Έχω ακόμα δύο ή τρία χρόνια στο συμβόλαιό μου με την Arsenal, προς το παρόν το μέλλον μου είναι στην Arsenal.”

"Νιώθω καλά εδώ, θέλω να κερδίσω την Premier League με την Arsenal, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον".

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code