ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Laurent Depoitre γίνεται η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Huddersfield!


Η Huddersfield ολοκλήρωσε την μεταγραφή του επιθετικού Laurent Depoitre από την Πόρτο για ένα ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο, το οποίο όμως δεν έχει ανακοινωθεί στον κόσμο.

Ο 28χρονος, ο οποίος έχει παίξει μία φορά για την εθνική Βελγίου, υπέγραψε ένα συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Ο Depoitre, ο οποίος πήγε στην Πόρτο από την Gent το 2016, είναι η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου από τότε που κέρδισε την άνοδο του στην Premier League.

Ο προπονητής της Huddersfield, David Wagner περιέγραψε τον Depoitre ως έναν "κανονικό επιθετικό".

Πρόσθεσε: "Σκοράρει γκολ και δουλεύει πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, οπότε θα ταιριάξει τέλεια στην φιλοσοφία της ομάδας."

"Είμαι πολύ ευτυχής που κάναμε τον Laurent την πρώτη μας μεταγραφή του καλοκαιριού."

Ο Depoitre έπαιξε 13 φορές για την Πόρτο σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν - συμπεριλαμβανομένης μίας εμφάνιση στο Champions League - σκοράροντας δύο φορές και μοιράζοντας μια ασσίστ.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην Gent, με την οποία κέρδισε το βελγικό πρωτάθλημα το 2015, σημείωσε 30 γκολ σε 90 αγώνες και ήταν μέρος της ομάδας που έφτασε στο γύρο των 16 στο Champions League το 2016.

Η Huddersfield, που εξασφάλισε τη θέση της στην κορυφαία κατηγορία για την επόμενη σεζόν με τη νίκη επί της Reading στον τελικό των Play-offs, έσπασε τo προηγούμενo ρεκόρ μεταγραφής της την περασμένη εβδομάδα όταν συμφώνησε με την Manchester City για την αγορά του 26χρονου Aaron Mooy για £10 εκατομμύρια.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code