ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Ivan Gazidis παρακαλάει τους οπαδούς της Arsenal να στηρίξουν τον Arsene Wenger!


Ο Ivan Gazidis παρακαλάει τους οπαδούς να στηρίξουν τον Arsene Wenger και ότι ο σύλλογος προσπαθεί να φέρει κορυφαίους παίκτες.

Ο Wenger, 67 ετών, υπέγραψε ένα νέο διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο τον Μάιο, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων οπαδών, και λέει ότι η Arsenal μπορεί να κερδίσει την Premier League το επόμενο έτος.

Η Arsenal κέρδισε το Κύπελλο, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League για πρώτη φορά από τότε που πήρε τα ηνία της ομάδας ο Wenger.

"Θέλω να ενωθεί η ατμόσφαιρα", δήλωσε ο Gazidis σε μια εκδήλωση οπαδών.

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος διότι δεν είμασταν ενωμένοι, υπήρξε διαφωνία, υπήρξε έλλειψη ενότητας και δυσαρέσκειας, το διοικητικό συμβούλιο το γνωρίζει αυτό."

"Σας παρακαλώ, να ενωθείτε και να δώσετε στον προπονητή και την ομάδα μας την υποστήριξη σας."

Η Arsenal συμφώνησε να φέρει τον αριστερό μπακ Sead Kolasinac με ελεύθερη μεταγραφή από την Schalke και η προσφορά της για τον επιθετικό της Lyon, Alexandre Lacazette απορρίφθηκε.

Ο Wenger δήλωσε επίσης ότι συνομιλίες για ανανέωση συμβολαίων θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι με τους Alexis Sanchez και Mesut Ozil, οι οποίοι μπαίνουν στο τελευταίο έτος των συμβολαίων τους.

"Ψάχνουμε για παίκτες υψηλής ποιότητας", πρόσθεσε ο Gazidis.

"Έχουμε τρεις φορές περισσότερους scouts, σε σχέση με πόσους είχαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Πιστεύω ότι για να είσαι ποδοσφαιρικός σύλλογος παγκόσμιας κλάσης, πρέπει να είσαι παγκόσμιας κλάσης και εκτός γηπέδου".

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code