ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Frank de Boer και με την βούλα προπονητής της Crystal Palace!


47χρονος Ολλανδός διαδέχεται τον Sam Allardyce, ο οποίος έφυγε αφού βοήθησε την Palace να αποφύγει τoν υποβιβασμό την περασμένη σεζόν.

"Ο στόχος είναι να γίνουμε μια σταθερή ομάδα της Premier League, όχι να προσπαθούμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό", δήλωσε ο πρώην αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε 112 εμφανίσεις για την εθνική Ολλανδίας.

"Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας - αν τα πάμε καλύτερα, τότε πολύ ωραία."

Μεταξύ του 2010 και του 2016, ο De Boer ήταν προπονητής του Ajax, κερδίζοντας την Eredivisie τέσσερις χρόνιες συνεχόμενα από το 2011 ως το 2015.

Ωστόσο, δεν είχε ομάδα από τότε που απολύθηκε από την Inter τον Νοέμβριο μετά από μόλις 85 ημέρες στα ηνία της ομάδας, αν και είπε ότι έμαθε "πολλά" από το σύντομο πέρασμα του από το San Siro.

"Είχα μια καλή αίσθηση για την ομάδα και η προοπτική μιας ομάδας στην Premier League είναι συναρπαστική", πρόσθεσε o de Boer.

"Αυτός ο σύλλογος μπορεί να αναπτυχθεί όλο και περισσότερο, ξοδεύουν πολλά χρήματα και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι καλό με αυτά τα χρήματα."

"Δεν έχω συναντήσει ακόμα τους παίκτες, θα δούμε για μία ή δύο προσθήκες, αλλά νομίζω ότι είναι απαραίτητο να δούμε πρώτα όλους τους παίκτες".

Ο πρόεδρος των Eagles, Steve Parish, δήλωσε ότι είχε "εκπλαγεί" από την αποχώρηση του Allardyce, αλλά έχει συμβουλευτεί τον πρώην προπονητή της εθνικής Αγγλίας για τον διάδοχό του.

Πρόσθεσε ότι η εμπειρία του De Boer να αναπτύσει νέους παίχτες ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν τον κατάλληλο προπονητή για την ομάδα του Selhurst Park.

"Είναι πολύ συναρπαστικό για τον σύλλογο", δήλωσε ο Parish.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλεύψω μαζί του και τι μπορούμε να πετύχουμε για το σύλλογο".

Ο De Boer αποχώρησε από τον Ajax λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν 2015-16 που είδε τον Ajax να μην κερδίζει το πέμπτο σερί πρωτάθλημα του.

Ακούγεται ότι εντυπωσίασε τους υπεύθυνους της Palace με τις γνώσεις του για το σύλλογο και το ποδοσφαιρικό του όραμα.

O σεβασμός και η ταπεινοφροσύνη που έδειξε ήταν εντυπωσιακή, ειδικά δεδομένου του τι κατάφερε ως παίκτης.

Ο πρώην αμυντικός του Ajax, της Βarcelona και της Rangers θεωρείται ότι έχει υποσχεθεί να δώσει στους παίκτες της ομάδας την ευκαιρία να τον εντυπωσιάσουν πριν κοιτάξει για μεταγραφές.

Η Palace έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στα πρόσφατα χρόνια σε μεταγραφές και θα υποστηρίξει τον De Boer και τον έχει ενημερώσει για το μπάτζετ που θα έχει.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code