ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι MVP, τα ριμπάουντ και τα μεγάλα σουτ


Διαβάστε τα στοιχεία-καταλύτες του ματς.

Οι MVP
Αναμφίβολα η Γαλλία είχε μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση με μία εξαιρετική Ντιάντρα Τσατσουάνγκ να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο παρκέ (12 πόντοι σε 19 λεπτά συμμετοχής) και με την Εντέν Μιγιέμ να την σιγοντάρει πετυχαίνοντας 13 πόντους. Σημαντική ήταν και η συμβόλη της Σιάκ που έφτασε κοντά στο double-double σημειώνοντας 7 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ. Από ελληνικής πλευράς η μόνη που ξεχώρισε ήταν η Καλτσίδου που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον επιθετικά σκοράροντας 15 πόντους. Καμία άλλη Ελληνίδα δεν σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων.

Το σημείο-κλειδί
Το στατιστικό στοιχείο που οι Γαλλίδες ήταν ασυναγώνιστες ήταν τα ριμπάουντ. Ενδεικτικό είναι ότι στην 1η περίδο οι Ελληνίδες είχαν μαζέψει μόλις 1 ριμπάουντ, την ίδια στιγμή που οι Γαλλίδες είχαν 14! Πολλές δεύτερες ευκαιρίες για την ομάδα της Γαλλίας...

Τα σουτ που «κλείδωσαν» το ματς
Δύο μεγάλα τρίποντα πέτυχε η Γαλλία με την Επουπά και τη Γιοάν όταν η Ελλάδα είχε μειώσει με τη Σπυριδοπούλου στους 4 πόντους. Η διαφορά εκτοξεύτηκε απο το 50-54 στο 50-60 σε λιγότερο από ένα λεπτό και εκεί ήταν το σημείο όπου οι Ελληνίδες έδειξαν να μην έχουν ψυχικά αποθέματα και δυνάμεις  για να αντιδράσουν και να ολοκληρώσουν μια επική ανατροπή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code