ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισοπαλία Mercedes-Ferrari την πρώτη ημέρα αγωνιστικής δράσης!


Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Μόντρεαλ
με την Μercedes και τον Lewis Hamilton να κατακτά την πρώτη θέση στο FP1 και την Ferrari με τον Kimi Raikkonen στο FP2 με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Στα αξιοσημείωτα του FP1 ήταν το μηχανικό πρόβλημα στον κινητήρα του Carlos Sainz που έβαλε πρόωρα τέλος στη διαδικασία για αυτόν, μικροπροβλήματα αντιμετώπισαν και οι Jolyon Palmer(κινητήρα) αλλά και ο Fernando Alonso(κιβώτιο ταχυτήτων). 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του FP1:

Στο FP2, οι χρόνοι πέσαν αρκετά με τον Kimi Raikkonen να πέφτει κάτω από το 1:13. Τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε ο Daniel Ricciardo ο οποίος αναγκάστηκε να σταματήσει, αλλά και ο Pascal Wehrlein με τα φρένα του γεγονός που τον καθυστέρησε αρκετά. Ο Fernando Alonso κατάφερε να βγει προς το μέσο της διαδικασίας και να κάνει τον 7ο χρόνο. Προς το τέλος της διαδικασίας είχαμε και κόκκινη σημαία μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Max Verstappen.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του FP2:


Να σημειωθεί πως σχεδόν όλοι οι οδηγοί αντιμετώπισαν προβλήματα πρόσφυσης και είχαμε αρκετά τετ-α-κε. Ο καιρός ήταν παρόμοιος και στα δύο sessions με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αέρα και οδοστρώματος κατά 2-3 βαθμούς κελσίου(23 και 27 αντίστοιχα) στην 2η περίοδο δοκιμών.
Ακολουθεί το FP3 αύριο στις 17:00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code