ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Manchester City ο Ederson!


Η Manchester City ολοκλήρωσε την μεταγραφή του τερματοφύλακα Ederson από τη Μπενφίκα για £34,7 εκατομμύρια.

Η City χρειάστηκε να λύσει ζητήματα ιδιοκτησίας τρίτων προσώπων πριν επιβεβαιώσει τη νέα μεταγραφή της την Πέμπτη το πρωί και ο 23χρονος θα γίνει επισήμως μέλος της ομάδας την 1η Ιουλίου με εξαετές συμβόλαιο.

Θα γίνει ο τέταρτος Βραζιλιάνος της City, μαζί με τους Fernandinho, Fernando και Gabriel Jesus.

"Μου αρέσουν όλα σχετικά με την Manchester City", δήλωσε ο Ederson στην ιστοσελίδα της City. Αυτό είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το πρωτάθλημα που έχουν εδώ στην Αγγλία είναι εξαιρετικό και έχουν καταπληκτικούς οπαδούς και παίζουν υπέροχο ποδόσφαιρο".

"Είχα πάντα το όνειρο να παίξω στο αγγλικό ποδόσφαιρο και τώρα θα το κάνω πραγματικότητα."

"Με τον Pep Guardiola, η City δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και δημιουργεί μια νεανική ομάδα για το μέλλον."

City έχει μια εκπληκτική ομάδα, νομίζω ότι κατάφεραν να έχουν μια καλή σεζόν, την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να κερδίσουμε τρόπαια".

Ο Ederson αρχικά πήγε στη Benfica ως 16χρονος, αλλά λύθηκε το συμβόλαιο του μετά από δύο χρόνια και πήγε στην Ribeirao, πριν επιστρέψει στο Rio Ave.

Επέστρεψε στο Estadio Luz το καλοκαίρι του 2015 και κέρδισε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα με την ομάδα της Λισαβόνας. Ο τερματοφύλακας κλήθηκε από τη Βραζιλία το Μάρτιο, αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της χώρας του ακόμη.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της City, Txiki Begiristain πρόσθεσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τον Ederson στην Manchester City. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους τερματοφύλακες στην Ευρώπη και είναι μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα για την επόμενη και επόμενες σεζόν."

"Είναι νέος, έχει όλες τις ιδιότητες που θα θέλαμε ως τερματοφύλακας πρώτης κατηγορίας και νομίζω ότι θα ταιριάξει πολύ καλά στην ομάδα μας".

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code