ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Kimi ...σε λάθος εποχή



 Όλοι γουστάρουμε Kimi, είτε τώρα που επανήλθε  με την Ferrari είτε πριν λίγα χρόνια με την Lotus ή και για τους πιο μεγάλους από μας σε ηλικία στη Sauber και την McLaren.

Είναι ο τύπος ανθρώπου που δεν τρελαίνετε να μιλά σε δημοσιογράφους, που προτιμά να πίνει την μπίρα του με καλούς φίλους άντε και καμιά βότκα που λέει ο λόγος, αλλά και ο τύπος που θα φωτογραφηθεί με τον πιτσιρικά που είχε πλαντάξει στο κλάμα όταν ο ίδιος στην πρώτη στροφή του αγώνα βγήκε εκτός.Τον γουστάρουμε για τις πολλές ατάκες του μέσω team radio και τις ακόμα πιο καυτερές εκτός πίστας όταν οι δύστυχοι δημοσιογράφοι πρέπει να ρωτήσουν τα κλασσικά.." Το κράνος έχει ιδιαίτερη σημασία για πολλούς οδηγούς.Πόσο σημαντικό είναι για σένα ;"και η θεϊκή απάντηση του Kimi ..."Προστατεύει το κεφάλι μου".
Αλλά για μένα η μία και μοναδική δήλωση που χαρακτηρίζει το ποιος είναι ο Kimi είναι η ακόλουθη: " Η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη εάν ήμουν οδηγός F1 στη δεκαετία του '70 με τα παιδιά. Είμαι σίγουρα γεννημένος σε λάθος εποχή". Ο Kimi πιστεύω θα έκανε τρομερή παρέα με τον έναν και μοναδικό James Hunt. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως πριν από λίγα χρόνια, στον αγώνα του Μονακό το 2012, φόρεσε στο κράνος του τα χρώματα του παγκόσμιου πρωταθλητή του 1976. Και δυστυχώς για μένα του μοιάζει και σε πολλά...Όπως ο Hunt έτσι και ο Kimi μετά το παγκόσμιο που κέρδισε το 2007, έχασε την θέληση πείτε το, το πάθος του για τους αγώνες ή μπορεί απλά να κατάλαβε πως άλλα πράγματα έχουν στη ζωή πιο μεγάλη σημασία.Δεν είναι τυχαίο πως μετά το 2009 τα παράτησε όλα για να τρέξει στο WRC και εφόσον και εκεί έχασε το ενδιαφέρον του , ως μάννα εξ ουρανού ήρθε η πρόταση της Lotus το 2012 και η επιστροφή του στην F1.Από τότε έχουν περάσει κοντά 6 χρόνια..6 χρόνια με 2 νίκες και αυτές με την Lotus και μία Pole position. Θα πει κανείς ,φταίει το μονοθέσιο αλλά αν τον συγκρίνεις με τους βαθμούς,βάθρα και pole του κάθε ομόσταυλού του, λέγε με Fernando ή Sebastian οι αριθμοί του Kimi σχεδόν σε όλους τους τομείς είναι αποκαρδιωτική. Και φτάνουμε στο Μονακό του 2017 και κάνει αυτό που κανείς δεν περιμένει...πρώτος στις κατατακτήριες στο πριγκιπάτο και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Την συνέχεια την ξέρετε...συνωμοσία της Ferrari (;) οι αργοί γύροι του ίδιου (;) όπως και να έχει η ουσία παραμένει ίδια...Δεν του πάει ο ρόλος του κομπάρσου και επειδή όλοι εμείς θέλουμε να τον θυμόμαστε με θετικό πρόσημο αλλά το οφείλει και στην ίδια του την υστεροφημία, μήπως πρέπει να πει, πως
φτάνει πια ...η λάθος εποχή...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code