ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στον Henry Onyekuru η Everton!


H Everton είναι κοντά στην απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού της Νιγηρίας, Henry Onyekuru, από την KAS Eupen για £7 εκατομμύρια.

Ο Onyekuru, 20 ετών, σημείωσε 22 γκολ για τη βελγική ομάδα την περασμένη σεζόν και έχει συνδεθεί με την Arsenal, την West Ham και άλλους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη.

Ωστόσο, ο παίκτης θεωρείται ότι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για την Everton τη Δευτέρα.

Ο Onyekuru αναμένεται να δοθεί ως δανεικός στην Anderlecht για τους επόμενους 12 μήνες για να συνεχίσει την ανάπτυξή του στο Βέλγιο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Everton, Steve Walsh και ο προπονητής Ronald Koeman τον βλέπουν ως ένα παίχτη για το μέλλον.

Ο Onyekuru έκανε το ντεμπούτο για την εθνική ανδρών της Νιγηρίας στην φιλική νίκη με 3-0 επί του Τόγκο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Everton ελπίζει επίσης να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση σύντομα για τη συμφωνία της για τον επιθετικό της Malaga Sandro Ramirez, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε προσωπικούς όρους.

Θα πληρώσουν £5.2 εκατομμύρια για τoν 21χρονo Sandro, του οποίου τόσο ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης του, αλλά η επίσημη επιβεβαίωση έχει καθυστερήσει λόγω της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων, όπου η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία στον ημιτελικό την Τρίτη.

Η Everton έχει ήδη αγοράσει τον Άγγλο τερματοφύλακα Jordan Pickford από την Sunderland για £30 εκατομμύρια και τον αρχηγό του Ajax, Davy Klaassen για £24 εκατομμύρια.

Ο Koeman και ο Walsh αναμένονται τώρα να εντείνουν την προσπάθεια τους να αγοράσουν τον Άγγλο αμυντικό της Burnley, Michael Keane και τον Ισλανδό μέσο της Swansea, Gylfi Sigurdsson.

Κοιτάνε επίσης τον επιθετικό της Burnley, Andre Gray, που κοστολογείτε στα £10 εκαττομύρια.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code