ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Tottenham περιμένει να πέσει η τιμή του Ross Barkley!


Η Τottenham είναι πρόθυμη να περιμένει την Everton να μειώσει την τιμή που ζητάει για τον Ross Barkley, σύμφωνα με τις πηγές του Sky Sports.

Οι Spurs επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους στην αγορά ενός δεξί μπακ για να αντικαταστήσει τον Kyle Walker ο οποίος μπορεί να φύγει για την Manchester City και ένα νέο δεκάρι, με τον Barkley να είναι ο κορυφαίος στόχος τους.

Οι πηγές του Sky Sports αναφέρουν ότι η Everton θα ζητήσει £50 εκατομμύρια για τον 23χρονο παρά το γεγονός ότι ο Barkley έχει μόνο ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του και δεν φαίνεται διατεθημένος να υπογράψει καινούργιο.

Παρόλο που οι Spurs δεν φαίνοται διατεθημένοι να δώσουν ένα τέτοιο ποσό, το ενδιαφέρον τους για τον Barkley θα παραμείνει μέχρι την λήξη των μεταγραφών. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κινηθούν για κάποιο άλλο παίχτη στην θέση αυτή αν προκύψει κάποια ευκαιρία.

Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι και η Arsenal ενδιαφέρεται επίσης για τον Barkley αυτό το καλοκαίρι.

Ο Άγγλος πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις και σημείωσε έξι γκολ για την Everton την περασμένη σεζόν, αλλά κατηγορήθηκε για αστάθεια από τον Ronald Koeman.

O Barkley είναι προϊόν από την ακαδημία των Toffees, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2011 και από τότε έχει πραγματοποιήσει 175 εμφανίσεις, σημειώνοντας 27 γκολ.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code