ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Manchester United πρέπει να πληρώσει £44 εκατομμύρια για να αγοράσει τον Ivan Perisic από την Inter


Η United επιθυμεί να φέρει τoν Κροάτη διεθνή στο Old Trafford αυτό το καλοκαίρι και το Sky στην Ιταλία αναφέρει ότι μια νέα και βελτιωμένη προσφορά απορρίφθηκε.

Οι πηγές του Sky αποκάλυψαν τον Μάιο ότι η United μίλησε με την Inter για μια πιθανή αγορά του Perisic και έκαναν μια προσφορά των £36 εκατομμυρίων.

Η ομάδα της Serie A απέρριψε αυτή την προσφορά και ο Sky στην Ιταλία αναφέρει ότι ο νέος προπονητής της Inter, Luciano Spalletti, θα ήθελε να κρατήσει τον Perisic στο San Siro εάν η εκτίμησή τους των £44 εκατομμυρίων δεν πληρωθεί.

Ο Perisic πήγε στην Inter από τη Wolfsburg το 2015 και είχε μια καλή σεζόν στη Serie A, σκοράροντας 10 γκολ και σημειώνοντας έξι ασίστ.

Έχει ακόμα 3 χρόνια στο τρέχον συμβόλαιο του με την Inter.

Ο Jose Mourinho, αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι ο Ed Woodward είναι υπεύθυνος για τη διαπραγμάτευση μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι.

Ο Mourinho δήλωσε στο Sky Sports News: “Αυτός [ο Woodward] ξέρει από τον Μάρτιο, ποιον θέλω, τι θέλω, πόσο θέλω.”

"Ξέρει τα πάντα από τον Μάρτιο και τώρα είναι για αυτόν να δουλέψει, γιατί θα παέι διακοπές τον Αύγουστο και θα τότε θα δουλέψω εγώ".

Το Sky Sports News αναφέρει επίσης ότι η United είναι όλο και περισσότερο σίγουρη για την μεταγραφή του Alvaro Morata και θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η United προσπαθεί να ενισχύσει την επίθεση της, μετά την λύση της συνεργασίας τους με τον Zlatan Ibrahimovic, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code