ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Juventus απέρριψε πρόταση της Chelsea για τον Alex Sandro!


Η Juve απέρριψε μια πρόταση από την Chelsea για τον αριστερό μπακ, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου της Serie A, τον Giuseppe Marotta.

Ο Antonio Conte οδήγησε την Chelsea στον τίτλο της Premier League στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία, αλλά δεν έχει ακόμη ενισχύσει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν.

Ο Sandro, ο οποίος έχει παίξει επτά φορές για την εθνική Βραζιλίας, πήγε στη Juventus από την Porto τον Αύγουστο του 2015 και από τότε κέρδισε διαδοχικούς τίτλους Serie A και Coppa Italia.

"Η επιθυμία μας είναι να μην πουλήσουμε κανέναν από τους σημαντικότερους παίκτες μας", δήλωσε o Marotta στο Corriere dello Sport.

"Είπαμε όχι σε μια πολύ καλή προσφορά από την Chelsea για τον Alex Sandro."

"Αλλά γνωρίζουμε ότι ανταγωνιζόμαστε ομάδες που είναι σε θέση να προσφέρουν μισθούς που δεν είναι λογικοί για εμάς. Οι παίκτες είναι πάντα το ίδιο τους το αφεντικό και μπορούν να πάνε όπου θέλουν."

"Δεν ξέρω πώς αντέδρασε ο Alex Sandro."

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, Ο Conte είχε απογοητευτεί από την ιεραρχία της Chelsea λόγω της έλλειψης επενδύσεων, αλλά το Sky Sports αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής Michael Emenalo και η διευθύντρια Marina Granovskaia γνωρίζουν τους στόχους του Ιταλού και συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να τον ικανοποιήσουν.

Το Sky Sports αναφέρει επίσης ότι ο Conte είναι χαρούμενος στην Chelsea και θα επιστρέψει στην ομάδα για την έναρξη της pre-season, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code