ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Everton ο Davy Klaassen!


Η Everton έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του αρχηγού του Ajax, Davy Klaassen για £23.6 εκατομμύρια.

Ο μέσος της Ολλανδίας, που είναι 24 ετών, έκανε 163 εμφανίσεις και σημείωσε 49 γκολ για τον Ajax από το 2011, κερδίζοντας 3 πρωταθλήματα Eredivisie.

"Είναι δύσκολο να φύγεις από τον Ajax, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό βήμα για μένα τώρα", δήλωσε ο Klaassen στο σαιτ της Everton.

Η Everton αγόρασε νωρίτερα και τον Jordan Pickford, 23 ετών, από την Sunderland για £25 εκατομμύρια, ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα στην Premier League.

Ο Klaassen και ο Pickford είναι νέα κομμάτια με τα οποία ο Ronald Koeman προσπαθεί να χτίσει πάνω στην έβδομη θέση της περασμένης σεζόν.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2016 ήταν ο αρχηγός του Ajax όταν έχασε από την Manchester United στον τελικό του Europa League πριν ένα μήνα.

΄Ηταν μια από τις προτεραιότητες του Koeman στη μεταγραφική αγορά, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον του μέσου Ross Barkley, ο οποίος θα πωληθεί εάν δεν καταφέρει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Toffees.

Ο Klaassen πρόσθεσε: “Την στιγμή που μίλησα απευθείας με τον προπονητή, είχα ένα καλό προαίσθημα, είναι ένας τίμιος άνθρωπος, μιλήσαμε για τον σύλλογο, για τον τρόπο που θέλει την ομάδα να παίζει και αυτό μου έδωσε ένα θετικό προαίσθημα”.

Ο Koeman δήλωσε: "Είναι ένας παίκτης που είναι μόνο 24 ετών αλλά έχει ήδη μεγάλη εμπειρία και είναι ηγέτης στο γήπεδο. Ήταν ήδη αρχηγός στον Ajax για δύο σεζόν και αυτό σας δείχνει τι είδος παίχτη είναι.”

"Δουλεύει σκληρά, θέλει να πιέσει και, φυσικά, θα μας δώσει περισσότερη δημιουργικότητα και γκολ".

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code