ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Cristiano Ronaldo ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Manchester United!


Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports ο Cristiano Ronaldo ενδιαφέρεται να επιστρέψει στη Manchester United φέτος το καλοκαίρι.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φύγει από την Ισπανία και μια πηγή κοντά στον παίκτη λέει ότι η United είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Η Manchester United πούλησε τον Ronaldo στηv Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2009 για £80 εκατομμύρια και προσπάθησαν να τον φέρουν πίσω τουλάχιστον μία φορά από τότε.

Προς το παρόν, η United έχει επιφυλάξεις στο να βρεθεί σε ένα σίριαλ γύρω από το μέλλον του Ronaldo και το γενικό συναίσθημα στο Old Trafford είναι ότι θα παραμείνει στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, οι σύμβουλοι του Ronaldo πρέπει να του βρουν ένα νέο σύλλογο εκτός Ισπανίας, επειδή είναι θυμωμένος με την κατηγορία για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατομμυρίων στην περίοδο 2011-14.

Υπάρχουν πολύ λίγες ομάδες οι οποίες θα είναι σε θέση να πληρώσουν την τιμή που θα ζητήσει η Ρεάλ και τους μισθούς του ίδιο του παίχτη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την υπογραφή του και οι νέοι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Μίλαν έχουν έρθει σε επαφή αυτό το καλοκαίρι με τον ατζέντη του Ρονάλντο, Jorge Mendes.

Η Κίνα είναι μια άλλη επιλογή, με το μεταγραφικό παζάρι να ανοίγει τη Δευτέρα, αλλά σε ηλικία 32 ετών, ο Ronaldo θα προτιμούσε να συνεχίσει να παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Ronaldo, αλλά εάν του επιτραπεί να φύγει, η United είναι μία από τις πολύ λίγες ομάδες στις οποίες θα ήθελε να πάει.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code