ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Chelsea θα δυσκολευτεί να αντικαταστήσει τον Diego Costa, σύμφωνα με τον Frank Lampard!


Ο Costa αποκάλυψε ότι θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει στον πρώην σύλλογο του την Αθλέτικο Μαδρίτης, αφού ο Antonio Conte του είπε ότι δεν περιλαμβάνεται στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Η Αθλέτικο δεν είναι σε θέση να αγοράσει νέους παίκτες αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι ο Costa δεν θα μπορούσε να πάει στον σύλλογο πριν το νέο έτος.

Ο Costa σημείωσε 20 γκολ σε 35 εμφανίσεις στην Premier League την περασμένη σεζόν, καθώς η Chelsea κατέκτησε τον τίτλο, αφήνοντας τον Lampard χωρίς αμφιβολία ότι μόνο ελάχιστοι επιθετικοί θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον 28χρονο.

"Είναι ένας φανταστικός επιθετικός και όλοι το είδαμε την περασμένη σεζόν και από τότε που βρίσκεται στην Chelsea. Θα ήταν πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία", δήλωσε ο Lampard, ο κορυφάιος σκόρερ της Chelsea.

"Δεν ξέρω πού είναι το μυαλό του Diego Costa, αν θέλει να φύγει ή όχι, αυτό είναι όλο το σκεπτικό. Ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι είναι ένας μεγάλος επιθετικό.

"Αν λοιπόν μείνει, τότε όλα καλά, αν δεν το κάνει, τότε θα πρέπει να πάνε στην κορυφή της λίστας των επιθετικών του κόσμου για να τον αντικαταστήσουν. Είναι ένας ολοκληρωτικός επιθετικός. Αυτό δεν είναι εύκολο να βρεθεί στη σύγχρονη εποχή."

Η Chelsea έχει συνδεθεί από τις εφημερίδες με μια κίνηση για τον Romelu Lukaku, ο οποίος φαίνεται ότι θα εγκαταλείψει την Everton αυτό το καλοκαίρι μετά από τέσσερις σεζόν στο Goodison Park.

Ο Βέλγος διεθνής αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι είχε φτάσει "σε συμφωνία" με μια άλλη ομάδα της Premier League, αλλά αρνήθηκε να ονομάσει το σύλλογο.

Ο Lukaku δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός όταν πήγε στην Chelsea από την Anderlecht το 2011, αλλά από τότε έχει μετατραπεί σε έναν από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ της Premier League μακριά από το Stamford Bridge.

"Ξέρω τον Romelu επειδή έπαιξα μαζί του, ήταν νωρίς στην καριέρα του και πιθανότατα δεν του δώθηκαν οι ευκαρίες στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα", δήλωσε ο Lampard.

"Είναι σίγουρα καλύτερος σε μεγάλο βαθμό από τότε που έφυγε από την ομάδα, ο Romelu θα ήταν σίγουρα μια καλή επιλογή. Το μόνο που πρέπει να εξετάσει η Chelsea είναι η ακριβή αγορά που είναι γύρω μας τώρα, τα κάνει όλα πιο δύσκολα."

"Από την άποψη ενός ολοκληρωτικού επιθετικού, έχει αποδείξει ότι έχει σκοράρει πολλά γκολ στην Everton, αλλά υπάρχουν και άλλοι. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να πάρουν έναν παίκτη με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού όπως ο Diego Costa που μπορεί να τους δώσει μια δυνατή παρουσία και 20 γκολ την σεζόν."

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code