ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Bournemouth και με την βούλα ο Jermain Defoe!


Ο αρχηγός της Sunderland, Jermain Defoe, επέστρεψε στην πρώην ομάδα του την Bournemouth.

Ο Άγγλος, 34 ετών, που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τα Κεράσια, δήλωσε: "Είναι υπέροχο που επιστρέφω".

"Ήταν μια εύκολη απόφαση, ήρθα σε μια κορυφαία ομάδα με έναν κορυφαίο προπονητή", πρόσθεσε ο Defoe που σημείωσε 15 γκολ την περασμένη σεζόν.

Σαν έφηβος ο Defoe πέρασε την σεζόν 2000-01 ως δανεικός στην Bournemouth από την West Ham, σκοράροντας σε 10 διαδοχικούς αγώνες.

Ο πρώην παίκτης της Tottenham, της Portsmouth, της West Ham και της Charlton είναι έβδομος στην λίστα των κορυφαίων σκόρερ της Premier League με 158 γκολ σε 468 εμφανίσεις.

Ο Defoe μετακόμισε στη Sunderland τον Ιανουάριο του 2015 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το MLS και το Τοronto και αφού βοήθησε την ομάδα να σωθεί από τον υποβιβασμό την σεζόν 2015-16 με 15 γκολ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Υπήρξε μια ρήτρα στο συμβόλαιό του που του επέτρεπε να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή, αν η Sunderland έπεφτε κατηγορία, το οποίο και έκανε αφού η Μαυρόγατες τελείωσαν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Ο Defoe έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας το 2004 και έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά δεν έπαιξε για την εθνική μεταξύ του 2013 και 2017.

Η εξαιρετική του φόρμα του αυτή τη σεζόν του κέρδισε μια κλήση στην αποστολή του Gareth Southgate και σκόραρε εναντίον της Λιθουανίας σε προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μάρτιο.

Ο Defoe είναι η δεύτερη μεταγραφή της Bournemouth για το καλοκαίρι, μετά την άφιξη του τερματοφύλακα Asmir Begovic από την Chelsea.

Τα Κεράσια τερμάτισαν στην ένατη θέση στην Premier League, στη δεύτερη τους σεζόν στην κορυφαία κατηγορία.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code