ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκλεισε Μπανανά ο Πανιώνιος

Το "φλερτ" μεταξύ των δύο πλευρών ήταν γνωστό από τη στιγμή που ο Γιάγια Μπανανά έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά
και, παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και συλλόγων του εξωτερικού, ο Μπανανά αποκτήθηκε τελικά από τον Πανιώνιο. Εχθές (22/06) το βράδυ ανακοινώθηκε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Και με τη βούλα παίκτης του Πανιωνίου έγινε από εχθές ο 26χρονος Καμερουνέζος στόπερ, ο οποίος αναμένεται να αναπληρώσει το κενό που άφησε στο κέντρο της άμυνας ο Σπύρος Ρισβάνης. Οριστική συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και στην ομάδα επετεύχθη από την αρχή της εβδομάδας και απέμεναν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η μεταγραφή. Αυτά επισφραγίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, με τον Μπανανά να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να ετοιμάζει βαλίτσες για...Καρπενήσι, καθώς θα μεταβεί εκεί για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Καμερουνέζου Γιάγια Μπανανά. Ο 25χρονος ποδοσφαιστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ στην καριέρα του έχει καλύψει και τη θέση του δεξιού μπακ.

Ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή του καριέρα από την Σοσό, όπου είχε μεταγραφεί από την Εσπεράνς Τύνιδας, ενώ συνέχισε ως δανεικός στη Λωζάνη. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Πλατανιά Χανίων, με τον οποίο συμπλήρωσε 79 συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code