ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κουνάει μαντίλι ο Μπέργκ;

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος υπάρχει πληθώρα μεταγραφικών σεναρίων σχετικά με τον Μάρκους Μπέργκ.
Αυτό το καλοκαίρι όμως τα σενάρια φαντάζουν ολοένα και πιο πιθανά μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του παίκτη,ο οποίος ανέφερε οτι θα εξέταζε προτάσεις απο το εξωτερικό.

Δημοσιεύσεις απο το Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν λόγο για πρόταση της Αλ Αϊν στον Σουηδό επιθετικό του οποίου η ρήτρα είναι 10.000.000 ευρώ.Από αυτό το ποσό σχεδόν τα μισα θα καρπωθεί ο Παναθηναϊκός εαν γινει η μεταγραφή καθώς μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη διατηρεί το Αμβούργο.Παράλληλα,οι οπαδοί της ομάδας απο τα Αραβικά Εμιράτα σπεύδουν να καλωσορίσουν τον παίκτη στην ομάδα τους

Η πράσινη ΠΑΕ πάντως σε σημερινής της ανακοίνωση διαψεύδει τα παραπάνω δημοσιεύματα λέγοντας ότι "δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόταση για τον Μπεργκ. Από καμία ομάδα. Ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη, ούτε κρούση, ούτε παράκρουση. Τα δημοσιεύματα από τα Εμιράτα δεν έχουν απολύτως καμία υπόσταση".Ο άσσος του Παναθηναϊκού άλλωστε είχε δηλώσει ότι εάν τον προσεγγίσει ομάδα του εξωτερικού βαρόμετρο θα αποτελέσει το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται να είναι ανταγωνιστικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code