ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοίνωσε Βαλλιάνο, Μάατσι ο Απόλλων


Τα κενά του καλύπτει σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Βαλλιάνου και Μάατσι.

Μεταγραφικός πυρετός στην «Ελαφριά Ταξιαρχία»! Μετά την απόκτηση των Κούρου, Τσόβιτς, και Ζαρόπουλου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βασίλη Βαλλιάνου και του Νασίρ Μάατσι. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και τη περσινή σεζόν έπαιζε με τη φανέλα του ΟΦΗ στη Football League. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα Χανιά, την Παναχαϊκή, την Αναγέννηση Καρδίτσας, την ΑΕΚ και το Παραλίμνι.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός που τη περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα αποτελεί το 7ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε  Πάφο, Μπιρκιρκάρα, Φλαμουρτάρι, ΑΕΚ Λάρνακας, Τσβόλε, Κάμπουρ, Ντόρντρεχτ και Ουτρέχτ.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Βαλλιάνου:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνου. Ο γεννημένος στις 11/9/1988, αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Παραλίμνι, ΑΟ Χανιά, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΚ.»

Η ανακοίνωση απόκτησης του Μάατσι:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νασίρ Μάατσι. Γεννημένος στην Ολλανδία, στις 9 Σεπτεμβρίου 1985, αγωνίζεται ως επιθετικός και στο παρελθόν έχει παίξει σε Νέα Σαλαμίνα, Πάφο, Μπιρκιρκάρα, Φλαμουρτάρι, ΑΕΚ Λάρνακας, Τσβόλε, Κάμπουρ, Ντόρντρεχτ και Ουτρέχτη.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code