ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έντονο το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για Σαρπόνγκ, υψηλές απαιτήσεις εγείρει ο ποδοσφαιριστής

Ο Ολλανδός εξτρέμ Τζέφρι Σαρπόνγκ που ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τη Βέροια φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πανιωνίου.
Άλλωστε αγωνίζεται σε μια θέση στην οποία οι κυανέρυθροι χρειάζονται ποιοτικές λύσεις, μετά την αποχώρηση και του Μπεν. Ο 28χρονος μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και τα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ ορισμένες φορές έχει αγωνιστεί και σε περιφερειακό ρόλο, πίσω από τον επιθετικό. Με τη φανέλα της Βέροιας σημείωσε 24 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως οι ιθύνοντες του Πανιωνίου έχουν ως προτεραιότητα την περίπτωσή του, καθώς πέρα από την αγωνιστική του ποιότητα ο ποδοσφαιριστής διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας περάσει από την Ολλανδία ( Άγιαξ, Μπρέντα ), την Ισπανία ( Ρεάλ Σοσιεδάδ, Χέρκουλες ), αλλά και από την ελληνική Superleague.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά του Πανιωνίου κινήθηκαν γρήγορα και, στην πρώτη επαφή με τον Σαρπόνγκ, του κατέθεσαν πρόταση. Ωστόσο, ασυμφωνία προέκυψε στο οικονομικό σκέλος, με τον Ολλανδό εξτρέμ να αξιώνει παραπάνω χρήματα από αυτά που ο Πανιώνιος είναι διατεθειμένος να προσφέρει. Η διοίκηση του "Ιστορικού" ακολουθεί τα τελευταία χρόνια πάγια τακτική αναφορικά με το ύψος των συμβολαίων και δεν πρόκειται να ξεφύγει από αυτό το μοντέλο.

Συνεπώς, μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Το κλίμα που επικρατεί πάντως είναι θετικό, γι'αυτό και στην "Πλατεία" θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, και με μια ελαφρώς αυξημένη προσφορά να επιτευχθεί το deal. Εάν βέβαια δεν υπάρξει συμφωνία, ο Πανιώνιος θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών για τα άκρα της επίθεσης.  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code