ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέταρτη στην Ευρώπη, πρώτη στις καρδιές μας


Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα απέναντι στο Βέλγιο με 78-45 κατακτώντας την 4η θέση στο Eurobasket γυναικών.

Μακριά από τον καλό της εαυτό και την μαχητικότητα που την χαρακτηρίζει έμεινε η Εθνική Ελλάδος σήμερα, κάτι που έσπευσε να εκμεταλλευτεί το Βέλγιο και να πάρει κεφάλι στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Οι Ελληνίδες έδειχναν να έχουν στερέψει από δυνάμεις έχοντας κάνει ήδη υπερπροσπάθεια στους προηγούμενους αγώνες για να φτάσουν ως αυτό το σημείο. Η κόπωση ήταν εμφανής γι'αυτό και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε να αποδέχεται την ήττα, χωρίς ωστόσο να κάνει μια αξιοπρεπή, για τα δεδομένα της Ελλάδας, προσπάθεια.
Αναμφίβολα το Βέλγιο ήταν καλύτερο και έχοντας διαρκώς το πόδι πατημένο στο γκάζι έχτισε αυτή την διαφορά. Ενδεικτικό της εικόνας της ομάδας είναι το γεγονός ότι καμία Ελληνίδα δεν ξεχώρισε εκτός από την Μάλτση, η οποία τελείωσε το ματς έχοντας 13 πόντους με μόλις 4/20 σουτ.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φιλίπ Μέσταγκ είχε σε εξαιρετική βραδιά την Μέσταγκ και τη Μέσεμαν οι οποίες πέτυχαν 18 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ η Βάουτερς και η Ράμαν «καθάριζαν» κάτω από τη στεφάνη μαζεύοντας 8 ριμπάουντ αμφότερες.
Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα κατέκτησε την 4η θέση μένοντας εκτός βάθρου, έχοντας όμως πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 40-29, 61-36, 78-45.

ΒΕΛΓΙΟ (Μέσταγκ): Λίνσκενς 9, Μέσταγκ Κ. 18 (3), Ντελαέρε, Χέντρικς 2, Σαρπρό 3, Μέσεμαν 15, Βάουτερς 14 (8 ριμπ.), Μέσταγκ, Γκέλντοφ 3, Ναουβελάερς, Βανλό 9 (3), Ράμαν 5 (8 ριμπ.).

ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Σταμολάμπρου, Σταμάτη 2, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 1, Μάλτση 13 (3/11 δίπ., 1/9 τρίπ., 4/4 βολ.), Νικολοπούλου 3, Σωτηρίου 2, Κοσμά, Σπανού 6, Καλτσίδου 6, Χριστινάκη 3 (1), Φασούλα 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code