ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Σα Πίντο, ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης !


Έπειτα από επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού να αποχωρήσει προκειμένου να προπονήσει ομάδα του Βελγίου,
Ατρόμητος και Σα Πίντο οδηγήθηκαν σε "φιλικό" διαζύγιο. Ανακοινώθηκε σήμερα (11/06) από τη Σταντάρ Λιέγης, αύριο το πρωί παρουσιάζεται επίσημα. Σε αναζήτηση προπονητή οι Περιστεριώτες.

Μια απρόσμενη εξέλιξη περίμενε τους ανθρώπους του Ατρομήτου , στους οποίους ο Σα Πίντο γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι έχει δεχθεί πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης και πως σκοπεύει να την αποδεχθεί. Κρούση για τον Πορτογάλο τεχνικό τους έγινε ακολούθως από τη Σταντάρ, κάτι το οποίο βεβαίως υποχρεούνταν να πράξουν οι Βέλγοι από τη στιγμή που ο Πίντο δεσμευόταν με νεοσύστατο μάλιστα συμβόλαιο έως το 2018.

Αναμφίβολα, για τον Πορτογάλο προπονητή πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του. Πρώτο του μέλημα ήταν να ενημερώσει τη διοίκηση του Ατρομήτου πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος στο διάστημα της παραμονής του στο Περιστέρι, όμως δεν μπορούσε να αρνηθεί την προοπτική να κοουτσάρει έναν εκ των κορυφαίων βελγικών συλλόγων.

Στον Ατρόμητο ναι μεν αιφνιδιάστηκαν από τα γεγονότα, ωστόσο δε στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία του Πίντο να αποχωρήσει. Πάντως και να υπήρχε τέτοια πρόθεση, στο συμβόλαιο με τον Πορτογάλο προπονητή είχε συμπεριληφθεί σχετική ρήτρα με την οποία θα μπορούσε να το "σπάσει" σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση από το εξωτερικό.

Ο Σα Πίντο συμφώνησε με τη Σταντάρ για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για επιπλέον έναν, και σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.


Με τον Πορτογάλο να ευχαριστεί για όλα τον Ατρόμητο και να αναχωρεί για την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο τη σεζόν 2006 - 2007, στο Περιστέρι ψάχνουν εσπευσμένα για αντικαταστάτη. Δεδομένα θα κοιτάξουν στην ελληνική αγορά, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να μάθουμε τα πρώτα υποψήφια ονόματα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code