ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Πανιώνιος

Στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου αφίχθη σήμερα (19/06) η ομάδα του Πανιωνίου.
Για δώδεκα ημέρες θα παραμείνουν εκεί οι κυανέρυθροι, υπό την καθοδήγηση του νέου τους τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με έντονο το ελληνικό στοιχείο και περίσσεια διάθεση έφτασε στο Καρπενήσι η αποστολή του Πανιωνίου. Μάλιστα , η άφιξη της ομάδας συνέπεσε χρονικά με τη γνωστοποίηση των δύο πιθανών αντιπάλων (Σιράκ ή Γκόριτσα) και άπαντες τόνισαν ότι καμία από τις δυο ομάδες δεν αποτελεί φόβητρο, ωστόσο απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση για να έρθει η πρόκριση. Αρχής γενομένης λοιπόν από σήμερα και με το μυαλό στις επερχόμενες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα "χτιστεί" ο Πανιώνιος της σεζόν 2017-2018.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή 23 ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένων των νεοαποκτηθέντων Μαϊσουράτζε, Κότνικ, Σαραμαντά και Παπαγεωργίου), ενώ αναμένει τις επόμενες ημέρες την ένταξη στην ομάδα των Λάμπρου και Γκιοατά που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες τους. Παράλληλα, στη διοίκηση έχουν επικεντρωθεί αυτές τις ημέρες στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μασούντ και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρεθεί και ο Ιρανός χαφ στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου :

Η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αναχώρησε τη Δευτέρα για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει των υποχρεώσεών της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Την αποστολή, που αναχώρησε για την πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Μασούρας, Σαββίδης, Βουκελάτος, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Καθάριος, Παπαγεωργίου, Ταπόκο, Γεσίλ, Κότνικ, Μαϊσουράντζε, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Οικονομίδης, Μητσογιάννης, Γλυνός, Αντωνακόπουλος, Σαραμαντάς, Τασουρής, Μπαντής.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς παίκτες, όταν και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code