ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίσσας, ο νέος προπονητής της Εθνικής!


Επιβεβαιώθηκε η φήμη που ήθελε τον Κώστα Μίσσα να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής.

Με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο θα πορευτεί η Ελλάδα στο ερχόμενο Eurobasket, ενώ στο πλάι του θα στέκονται ως βοηθοί ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος και ο Μιχάλης Κακιούζης. Την Τρίτη 27/6 θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για να δώσει και την τυπική έγκριση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα καλέσει για τις θέσεις των γκαρντ τους Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη και Νίκο Παππά.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάιλερ Ντόρσεϊ αφού επιλέχτηκε στο draft από τους Ατλάντα Χοκς και θα συμμετέχει στο Summer League του NBA και στην επικείμενη προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Τον πρώτο λόγο έχουν οι Χοκς από τους οποίους και θα κριθεί αν ο Έλληνας γκαρντ θα προετοιμαστεί με την Εθνική Ελλάδος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει εξασφαλίσει μια θέση στην 12αδα του Μίσσα.
Στους φόργουορντ δεν θα δούμε κάποια έκπληξη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θα συμπεριλάβει τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Παπανικολάου, Πρίντεζη, Αγραβάνη, ενώ το ερωτηματικό αφορά τον Στράτο Περπέρογλου.
Τέλος, τους "πύργους" της ομάδας θα αποτελέσουν οι: Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Κουφός, Γιώργος Παπαγιάννης (αφού οι Σακραμέντο Κινγκς συμφωνούν) και Μπόγρης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code