ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ''κατάρα'' των κιτρινομπλέ κανονιών!

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό μας έρχεται από... Τρίπολη μεριά!
Υπάρχει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στον Αστέρα, οι οποίοι μετά από πολύ παραγωγικές σεζόν με διψήφιο αριθμό τερμάτων με την αρκαδική ομάδα... χάθηκαν.

Τη σεζόν 12/13 ο Περόνε ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 10 γκολ για τον Αστέρα. Αποχώρησε με προορισμό την Καλλονή όπου την επόμενη χρονιά σημείωσε μόλις 3 τέρματα. Ακολούθησε ο Ηρακλής όπου σημείωσε διαδοχικά 5, 2 και 4 γκολ στο πρωτάθλημα.
Δηλαδή, μετά τα 10 γκολ σε μία σεζόν με την αρκαδική ομάδα, έχει βάλει 14 στις 4 (!) επόμενες σεζόν στα πρωταθλήματα που έπαιξε.

Τη σεζόν 13/14 ο Καράσκο σημείωσε 11 γκολ στο πρωτάθλημα με τα κιτρινομπλέ. Πήγε μετά στον Ατρόμητο όπου δεν σκόραρε για να βρεθεί στην Λα Πλάτα όπου έβαλε από 3 γκολ σε δύο διαδοχικές σεζόν. Από τα 11 σε μία, στα 6 στις επόμενες.

Τη σεζόν 14/15 ο Μπαράλες βγήκε πρώτος σκόρερ στη λίγκα με 17 γκολ. Πήγε στη Τουρκία, έπαθε χιαστούς, έφυγε μετά για Μαλαισία και ακόμα να σκοράρει. Έχει παίξει συνολικά σε 19 αγώνες μετά τον Αστέρα χωρίς να πανηγυρίσει ούτε μία φορά.

Τη σεζόν 15/16 ο Απόστολος Γιάννου πρόλαβε και έβαλε 13 γκολ σε 21 αγώνες πριν πάει στην Κίνα. Εκεί το κοντέρ έπεσε στα 5 τέρματα σε 24 αγώνες...

Τη... μισή σεζόν 16/17 ο Μιχάλης Μανιάς σημείωσε 10 γκολ με τον Αστέρα.
Αλλά, μάλλον ευτυχώς για εκείνον, αποφάσισε να συνεχίσει στην Τρίπολη! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code