ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης: Αναστέλλουμε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά!


Η «Ελαφριά Ταξιαρχία» με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει τον κόσμο πως δεν υπήρξε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο και αποφάσισε να αναστείλει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά!

Νέα προβλήματα για τον Απόλλων! Μετά την αποχώρηση του -επιτυχημένου- Τεχνικού Διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη η «Ελαφριά Ταξιαρχία» μπαίνει σε νέους μπελάδες, καθώς δεν μπόρεσε να επιτευχθεί συμφωνία με τον Ερασιτέχνη και προς το παρόν μένει χωρίς έδρα!

Η ΠΑΕ καταγγέλει πως ο Ερασιτέχνης ζητούσε να συντηρεί τα τμήματά του με χρήματα τα οποία δεν είναι υποχρεωμένη να δίνει και πως δεν θα δεχτεί άλλους εκβιασμούς. Τις επόμενες μέρες αναμένουμε νεότερα για το θέμα που έχει προκύψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Αδιέξοδο στο γηπεδικό πρόβλημα της Ριζούπολης στο οποίο φαίνεται ότι δεν υπάρχει λύση. Ενημερώσαμε εγγράφως τον Ερασιτέχνη ότι τη Δευτέρα θα μπούνε μπουλντόζες στην Ριζούπολη για να ξεκινήσει η ανακατασκευή του γηπέδου και τους ζητήσαμε να έχουμε μια νέα συμφωνία μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. Τόσο η πρωτοβουλία των φιλάθλων όσο και η πρωτοβουλία της ΠΑΕ για οριστική λύση του προβλήματος έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη. Αδυνατούμε να συντηρήσουμε τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ουδέποτε υποσχεθήκαμε ότι θα γίνουμε χορηγοί και θα συντηρούμε δραστηριότητες για τις οποίες δεν είμαστε υποχρεωμένοι.

Ζούμε συστηματικά σε ένα καθεστώς εκβιασμού το οποίο δεν ανεχόμαστε πλέον. Θα πρέπει ή κάποιοι κύριοι να πάνε σπίτι τους, διότι με τις ενέργειές τους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, ή θα πρέπει να πάμε εμείς σπίτι μας που αρνούμαστε να υποκύψουμε στον εκβιασμό τους.


Αναστέλλουμε τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά και με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε για τις προθέσεις μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code