ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Με τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα να πλησιάζει, οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου θέτουν σε εφαρμογή το εργασιακό τους πλάνο
για την ανακαίνιση ορισμένων τμημάτων στην έδρα της ομάδας. Σε πρώτο στάδιο τα έργα θα αφορούν τους πυλώνες φωτισμού, τα δημοσιογραφικά θεωρία και τους βοηθητικούς χώρους του γηπέδου, ούτως ώστε να δοθεί το "πράσινο" φως από την UEFA για να χρησιμοποιείται το γήπεδο στα προκριματικά αλλά και στους ομίλους του Europa League, εάν ο "Ιστορικός" κατορθώσει να προκριθεί.

Για τις εκκρεμότητες που αφορούν το γήπεδο της ομάδας και οφείλουν να τακτοποιηθούν πριν τις 13 Ιουλίου ενημέρωσε τους φιλάθλους η διοίκηση του Πανιωνίου μέσω ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των κυανέρυθρων. Με τις υπάρχουσες οδηγίες της UEFA να επιτάσσουν πως τα γήπεδα στα οποία διεξάγονται οι αγώνες πρέπει να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου και στα αποδυτήρια, αλλά και σε κάθε χρησιμοποιούμενο χώρο, στην ΠΑΕ εντόπισαν τις ελλείψεις που υπήρχαν και τώρα αρχίζουν τις απαραίτητες διαδικασίες ανακαίνισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, τα έργα ανακαίνισής του, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Συγκεκριμένα, έχει ήδη αρχίσει το «χτίσιμο» των νέων δημοσιογραφικών θεωρείων, αλλά παράλληλα και η ανακατασκευή μέρους των ήδη υπαρχόντων. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν στην διάθεσή τους, ολοκαίνουργια θεωρεία, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο για τις ελληνικές αναμετρήσεις, όσο και για τις ευρωπαϊκές. Άλλωστε δημιουργούνται σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA. Παράλληλα με τα δημοσιογραφικά θεωρεία, σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα συντήρησης των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, καθώς και του ηλεκτροφωτισμού ειδικότερα. Όπου κρίθηκε αναγκαίο προστέθηκαν νέοι προβολείς, ενώ έγινε και συντήρηση/καθαρισμός/ρύθμιση των υπαρχόντων, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η απόδοσή τους. Επίσης όλοι οι πυλώνες συντηρήθηκαν και βάφτηκαν, ενώ φυσικά τα έργα συνεχίζονται. Τέλος, θα γίνει γενικότερη προσπάθεια ανακαίνισης και στους βοηθητικούς χώρους, ενώ όπου κρίνεται αναγκαίο δημιουργούνται και καινούργιες υποδομές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code