ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπόγραψε ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ

Σε παλιά λημέρια φαίνεται να γυρίζει ο Βίκτορας Κλωναρίδης,
που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΑΕΚ δαπανήθηκαν 200,000 ευρώ στην γαλλική Λανς για να τον κάνει δικό της.Φέτος με την φανέλα του Παναθηναϊκού μέτρησε 31 συμμετοχές 7 γκολ και 3 ασσιστ σε 1,748 λεπτά συμμετοχής.Η αγοραστική του αξία κυμαίνεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη από την ομάδα της Λανς. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

O Βίκτωρ Κλωναρίδης γεννήθηκε στο Σεραίν του Βελγίου στις 28/7/1992. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΑΕΚ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2010-11 με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ. Πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Το 2012 πήρε μεταγραφή στη γαλλική Λιλ, ενώ έπαιξε δανεικός και στη Μουσκρόν του Βελγίου. Από την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ το 2014, το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την γαλλική Λανς και στο δεύτερο μισό της περιόδου έπαιξε ως δανεικός στην Παναθηναϊκό.

Στη Super League μετράει 113 συμμετοχές και 23 γκολ, ενώ είναι ο σκόρερ του τελευταίου γκολ στην ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ από τη νίκη με 3-1 στο Γκρατς της Αυστρίας επί της Στουρμ στις 14 Δεκεμβρίου του 2011

Βίκτωρα, καλώς ήλθες και πάλι στο σπίτι σου!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code