ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντάμιρ Κάναντι ο αντί-Σα Πίντο !

Στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού Ντάμιρ Κάναντι βρήκαν στον Ατρόμητο τον ιδανικό αντικαταστάτη για τη θέση του αποχωρήσαντος Σα Πίντο. Στην Ελλάδα βρέθηκε από το πρωί ο πρώην προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, σήμερα (21/06) το βράδυ επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών.

Έχοντας βάλει στόχο να βρουν έναν αξιόλογο και έμπειρο προπονητή από την ευρωπαϊκή αγορά, οι ιθύνοντες του Ατρομήτου εξέτασαν για περίπου δέκα ημέρες διάφορα υποψήφια ονόματα, θέτοντας προτεραιότητα σε περιπτώσεις προπονητών από την Ιβηρική Χερσόνησο. Εν τέλει, βρήκαν τον εκλεκτό λίγο βορειότερα, στην Αυστρία. Οι άνθρωποι των Περιστεριωτών τα βρήκαν σε όλα με τον 47χρονο Ντάμιρ Κάναντι, ο οποίος μετέβη σήμερα στην Ελλάδα και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σα Πίντο. Ο Ατρόμητος επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας ποστάροντας στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο που περιλαμβάνει το πρώτο καλοσόρισμα προς τον Αυστριακό αλλά και τις δηλώσεις του που ακολούθησαν.

Αυτό που δεδομένα βγαίνει προς τα έξω είναι η ταύτιση μεταξύ των διοικούντων και του Αυστριακού τεχνικού στη φιλοσοφία γύρω από την οποία θα τρέξουν τα ζητήματα από εδώ και στο εξής στον Ατρόμητο. Άλλωστε, ο Κάναντι έχει κοουτσάρει στο παρελθόν την άσημη - τότε - Άλταχ που αγωνιζόταν όταν εκείνος ανέλαβε στη δεύτερη κατηγορία και κατόρθωσε όχι μόνο να την ανεβάσει και να την καθιερώσει στην πρώτη κατηγορία αλλά και να την οδηγήσει στην κατάληψη της τρίτης θέσης το 2014, επίτευγμα που έστειλε την ομάδα στα προκριματικά του Europa League. Οι καλές πορείες με την Άλταχ αποτέλεσαν διαβατήριο για τον Κάναντι, για το παραπάνω βήμα εντός των συνόρων. Συγκεκριμένα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κοούτσαρε τη Ραπίντ Βιέννης, από την οποία όμως αποχώρησε τον Απρίλιο λόγω ασυμφωνίας με τη διοίκηση γύρω από θέματα οργάνωσης για τη νέα χρονιά.

Εξ'ου λοιπόν και η σημασία που έχει η ταύτιση Ατρομήτου και Κάναντι γύρω από τη φιλοσοφία με την οποία θα "χτιστεί" η ομάδα. Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή, ο οποίος μάλιστα στους συλλόγους που έχει βρεθεί στο παρελθόν αναλάμβανε περισσότερους ρόλους και αρμοδιότητες από εκείνες του προπονητή, λειτουργώντας δηλαδή παράλληλα και ως μάνατζερ των ομάδων. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, στον Ατρόμητο θεωρούν ότι μέσω της συνεργασίας με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τιμ και με την πίστωση χρόνου που θα του δοθεί, θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ομάδα.

Η επίσημη παρουσίαση του Κάναντι θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 13.00 στα γραφεία της ομάδας από τον κ.Σπανό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code