ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εξετάζει Ζάλοκαρ ο Πανιώνιος


Στον Πανιώνιο ψάχνονται για τερματοφύλακα και ψηλά στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται ο 27χρονος Μάρκο Ζάλοκαρ της Κρσκο.

Το συμβόλαιο του Σλοβένου γκολκίπερ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με το κασέ του να μην κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Άνθρωπος των κυανέρυθρων τον έχει παρακολουθήσει, έχει δώσει θετικές συστάσεις για την περίπτωσή του και οι ιθύνοντες του Πανιωνίου έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη την προσεχή εβδομάδα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι ο ύψους 1.91 τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός συνόρων. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Κρσκο και σε ηλικία 17 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα. Για δέκα συναπτά έτη αποτέλεσε μέλος του Σλοβενικού συλλόγου, τη σεζόν όμως που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μόλις 3 φορές και η διοίκηση του κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να του ανανεώσει το συμβόλαιο. 

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό , με τον Πανιώνιο να του προσφέρει το δέλεαρ της συμμετοχής στα προκριματικά του Europa League. Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν ο Ζάλοκαρ θα αποτελέσει την επιλογή των κυανέρυθρων για τον "άσσο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code