ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεκαβίτσιους: είναι απίστευτο να ενδιαφέρεται για σένα ο Παναθηναϊκός


Ο Λούκας Λεκαβίτσιους έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θέλει να πετύχει και να αποδείξει της αξία του.

Διαβάστε αναλυτικά τις πρώτες του δηλώσεις:
«Αισθάνομαι φανταστικά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι απίστευτο να ενδιαφέρεται για σένα μια τεράστια ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ένας σπουδαίος προπονητής σαν τον Τσάβι Πασκουάλ. Είναι σπουδαίο ότι θα αγωνιστώ σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πραγματικά, νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του:
«Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω καλά και σε άλλη ομάδα πέραν της Ζαλγκίρις μακριά από τη χώρα μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους», είπε και τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού:
«Έχω αγωνιστεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτική. Ανυπομονώ να τη ζήσω ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενους που έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από φιλάθλους της ομάδας από χθες το βράδυ. Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα».
Ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code