ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Βόμβα… μεγατόνων με Ιμπραΐμοβιτς!

Ένα απίστευτο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία για το ενδιαφέρον των «ροχιμπλάνκος» να πάρουν τον Σουηδό επιθετικό.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο δεν προχώρησε στην ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του και για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει πως ο Σκανδιναβός σούπερ σταρ βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής… στέγης, την στιγμή που συνεχίζει την αποθεραπεία του, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ο «Ίμπρα» δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο πρώτο… μισό της νέας σεζόν, μια και δεν θα έχει επιστρέψει από την επέμβαση που έκανε και αυτό φαίνεται πως βολεύει ιδιαίτερα την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν απαγόρευση μεταγραφών τη φετινή χρονιά, έπειτα από απόφαση της FIFA, αλλά θα έχει το δικαίωμα να το κάνει από τον Ιανουάριο. Για τον λόγο αυτό, ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται πως προσπαθεί να πείσει τον Σουηδό επιθετικό να «κλείσει» στους Ισπανούς.

Παράλληλα, δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπάρχουν και στην Αμερική, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι να του προσφέρουν συμβόλαιο. Όμως, υπάρχουν δεύτερες… σκέψεις αν θα το κάνουν από τώρα ή θα περιμένουν τον Ιανουάριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code