ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το όνειρο …που γίνετε εφιάλτης!


Με την παραπάνω φωτογραφία να αποτελεί το όνειρο που θα αναβίωνε μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες του παρελθόντος που έχει δει το άθλημα, οδήγησε την Μclaren και την Honda να συνεργαστούν και πάλι.
Όπως φαίνεται όμως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να ξαναζήσουν τις επιτυχίες του παρελθόντος καθώς η νέα συνεργασία μετρά ήδη 3-δύσκολα-χρόνια, με την Honda αλλού να πατά και αλλού να βρίσκεται..
Τρέχουν τα γεγονότα για την βρετανική ομάδα, πάνω που είδαμε μια μικρή βελτίωση της Μclaren Honda στο Grand Prix της Ισπανίας και του Monaco, η Honda κατάφερε και πάλι να απογοητεύσει τους ανθρώπους της ομάδας του Woking καθώς οι αναβαθμίσεις που αναμενόταν αυτό το 3ήμερο στον Καναδά δεν… έφτασαν ποτέ!

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον επικεφαλής της ομάδας, Zak Brown o οποίος σε προχθεσινές δηλώσεις στον ξένο τύπο χαρακτήρισε τις σχέσεις Μclaren και Honda οριακές πια.. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως η Honda δουλεύει μεν..αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό πλάνο δε, τονίζοντας πως η ομάδα προτιμά να στεφθεί πρωταθλήτρια με την Honda, αλλά από την άλλη πρέπει να δει και τι έχει κάνει αυτά τα 3 χρόνια συνεργασίας και αν πρόκειται να είναι ποτέ εφικτός ο στόχος που τέθηκε στην αρχή τους συνεργασίας τους, δηλώνοντας πως οι επόμενες 90 ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές για την απόφαση που θα παρθεί.

Την σκυτάλη πήρε ο Fernando Alonso εχτές με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου οδηγών, ο οποίος δήλωσε πως πριν τον Σεπτέμβρη δεν μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά φυσικά για να παραμείνει θα πρέπει να δει ένα άλλο πρόσωπο της ομάδας του εώς τότε. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε πως πήγε στην ομάδα επειδή πίστεψε στο project Μclaren Honda και ήθελε να είναι μέρος του, αλλά βλέποντας πως δεν είναι καν κοντά στον στόχο, ίσως θα πρέπει να αλλάξει αυτό το project.

Μετά από όλη αυτή την πίεση που συσσωρεύεται ενάντια στην Honda έρχονται να προστεθούν και οι φήμες για συμφωνία της Mclaren με την Mercedes για την προμήθεια κινητήρων από το 2018. Αν και υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ιαπωνική εταιρία φαίνεται πως η βρετανική ομάδα είναι δεν έχει πλέον άλλη υπομονή και εμπιστοσύνη, και είναι διατεθειμένη να μην κολλήσει στο οικονομικό κόστος λύσης του συμβολαίου, δεδομένου πως με την υπάρχουσα κατάσταση δεν υπάρχει κάποιο όφελος.
Ίσα –ίσα που η παραπάνω κατάσταση ωθεί προς την έξοδο τον Alonso, του οποίου τα χρόνια περνούν χωρίς να μπορεί να αξιοποιήσει το οδηγικό του ταλέντο και θα χρειαστεί και πάλι να βρεθεί για άλλη μια φορά μπροστά σε διλήμματα και επιλογές σχετικά με την καριέρα του και την Mclaren μάλλον να ψάχνει να βρεί τον εμπνευστή της ταινίας “Inception” ώστε να την ξυπνήσει γρήγορα από αυτό το κακό όνειρο..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code