ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ

Βγήκαν στην δημοσιότητα οι νέες εμφανίσεις της Ένωσης με το σλόγκαν : '' Wear with pride!'' , δηλαδή '' Τις φοράμε με υπερηφάνεια ''.
Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει ανάγλυφος στην μπροστινή πλευρά της τρίτης μαύρης εμφάνισης. Στην φωτογράφιση συμμετείχαν ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον Αντρέ Σιμόες, τον Όγκνιεν Βράνιες, τον γκολκίπερ Βασίλη Μπάρκα αλλά και ο μικρός  Κώστας Γαλανόπουλος.

Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ στο site της :

''Η καινοτομία των επίσημων εμφανίσεων της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18 εστιάζεται κυρίως στην τρίτη εμφάνιση και την ολόμαυρη φανέλα στην οποία επανέρχεται για πρώτη φορά μετά το 1994 (και τις φανέλες του Champions League, που είχαν βραβευτεί από την UEFA) ο Δικέφαλος Αετός.

Μία πρωτοπορία της ομάδας μας σε μία από τις κορυφαίες περιόδους της ιστορίας της τη δεκαετία του ’90 με την πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στο Champions League, η οποία επιστρέφει στις εφετινές εμφανίσεις σε μία ακόμα σημαντική ιστορική συγκυρία ποδοσφαιρική καταξίωσης και ανάπτυξης της δυναμικής της ΑΕΚ σε όλους πλέον τους τομείς της δραστηριότητάς της. 

Το ιστορικό σύμβολο της Ορθοδοξίας και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, το οποίο αποτελεί το έμβλημα της ομάδας μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη στο εμπρόσθιο μέρος με καινοτομία, ειδική τεχνοτροπία και σπάνια υφή. Μία σύγχρονη απόδοσης τιμής στις ιστορικές μας καταβολές. 

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την εταιρεία Interprint για την ειδική επεξεργασία του Δικέφαλου Αετού πάνω στη μαύρη φανέλα κρίνεται ομολογουμένως εντυπωσιακό και αφήνει το στίγμα του στις εφετινές εμφανίσεις της ομάδας μας.

Η μαύρη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό θα φοριέται με κίτρινο σορτσάκι και μαύρη κάλτσα στα χρώματα της ομάδας μας (με το κίτρινο να μην απουσιάζει πλέον από κανένα εφετινό σετ εμφάνισης) και θα αποτελεί την τρίτη εφετινή επιλογή ένδυσης της ομάδας μας, μετά την ριγέ κιτρινόμαυρη και την γκρι. Εννοείται ότι και αυτή η φανέλα είναι κατασκευασμένη από αντιιδρωτικό υλικό Dri-FIT που προσφέρει άνεση, αντοχή και υψηλές επιδόσεις.

Η τιμή πώλησης είναι προνομιακή στα € 39,90 για τις ανδρικές και στα € 37,90 για τις παιδικές. ''


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code