ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διπλή ενίσχυση για τον Πανιώνιο, στα δυο άκρα της άμυνας


Ο Πανιώνιος συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν
 και, μετά την απόκτηση των Μαϊσουράτζε και Κότνικ, ανακοίνωσε εχθές (16/06) τους ακραίους μπακ Γιώργο Σαραμαντά και Θανάση Παπαγεωργίου.

Από το "Γηραιό" στον..."Ιστορικό" !

Το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Σαραμαντά είχε γίνει γνωστό εδώ και περίπου δυο εβδομάδες. Από τις πρώτες επαφές υπήρξε απόλυτη ταύτιση των δυο πλευρών στο οικονομικό αλλά και στις υπόλοιπες παραμέτρους του συμβολαίου, όμως η επισημοποίηση της μεταγραφής του πρώην αριστερού μπακ του Ηρακλή καθυστέρησε λόγω και των τεκταινομένων στο "Γηραιό" γύρω από το θέμα της παραμονής ή όχι στην Superleague. Πλέον και με κάθε επισημότητα ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας που μετρά 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Ηρακλή ανήκει στο δυναμικό των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Στο παρελθόν έχει φορέσεις τις φανέλες των ΠΦΟ Πανοπούλου και Πανηλειακού. Από το 2014 μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή.

Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Σαραμαντά ως παίκτης του Πανιωνίου: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

Ο έμπειρος Παπαγεωργίου συμπλήρωμα του Βλάχου στο δεξί άκρο.

Στον Πανιώνιο κινήθηκαν γρήγορα και για δεξί μπακ, επιλέγοντας τον 30χρονο Θανάση Παπαγεωργίου που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Skoda Ξάνθη. Στους ακρίτες δεν του δόθηκε αρκετός χρόνος συμμετοχής ( έπαιξε σε 5 ματς πρωταθλήματος και σε 4 για το θεσμό του Κυπέλλου ) και μετά το τέλος της χρονιάς αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην "Πλατεία" θεωρούν ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, το οποίο θα κληθεί να καλύψει μαζί με τον Βαλεντίνο Βλάχο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ : 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Παπαγεωργίου.  Ο έμπειρος παίκτης υπέγραψε την Παρασκευή το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

Μετά την απόκτησή του από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε στο panioniosfc.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα περίοδο».

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει γεννηθεί στις 9/5/1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Χάλκης. Ακολούθως φόρεσε τις φανέλες των Ατρόμητου, Εθνικού, Ρόδου, Παναργειακού, Πιερικού, Λάρισας, Πανθρακικού και Ξάνθης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code