ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος ο Πρίντεζης


Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6/2017) με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός και έφτασαν γρήγορα σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι δύο πλευρές βρήκαν γρήγορα τη χρυσή τομή, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ο Πρίντεζης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Το ραντεβού διήρκησε περίπου 3 ώρες, ενώ την περισσότερη ώρα έκαναν μια αποτίμηση της φετινής σεζόν και μιλούσαν για τους στόχους της επόμενης.
Ο 32χρονος Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο με το οποίο φαίνεται ότι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας του, στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, όμως οι ετήσιες απολαβές του "Πριντ" θα είναι σίγουρα αυξημένες. Να υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται στους "ερυθρόλευκους" 17 χρόνια, αφού ήταν 15 χρονών όταν πρωτοβρέθηκε στον Ολυμπιακό.
Σίγουρα η αφοσίωση του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη πράγμα που διευκολύνει την διοίκηση να ατενίζει το μέλλον με σιγουριά και ο ίδιος χαίρει σεβασμού των οπαδών όποια ομάδα κι αν υποστηρίζουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code