ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εποχή Κάναντι στον Ατρόμητο !

Υπό την αιγίδα του νεοπροσληφθέντος τεχνικού Νταμίρ Κάναντι προχωρούν στον Ατρόμητο όλες οι εκκρεμούσες υποθέσεις.
Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο είχε εχθές ο Αυστριακός με κύριο θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά.

Συγκάλεσε επίσης σύσκεψη με όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ για τα εσωτερικά της ομάδας αλλά και για την επικείμενη περίοδο της προετοιμασίας. Εχθές Πέμπτη (29/06) και σήμερα Παρασκευή (30/06) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες εξετάσεις, με τη νέα σεζόν να ξεκινάει και επίσημα τη Δευτέρα, οπότε θα ακολουθήσει και αγιασμός.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς "τρέχει" πλέον ο Ατρόμητος, με τον προπονητή του να μην θέλει να αφήσει τίποτα για την τελευταία στιγμή. Στόχος τόσο δικός του όσο και της διοίκησης είναι να έχουν προχωρήσει τα μεταγραφικά εώς ότου αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο. Κάναντι και Αγγελόπουλος στη συνάντηση που είχαν συμφώνησαν ότι η ομάδα πρέπει να κινηθεί για βασικό γκολκίπερ και για έναν με δύο μέσους. Οι προσθήκες αυτές σε συνδυασμό με τις ήδη ανακοινωθείσες μεταγραφές (Αντόνιο Τζούνιορ, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Δημήτρης Γιαννούλης και Εμάνουελ Μενσά) και τον περσινό κορμό ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό της φιλοδοξίες του Αυστριακού τεχνικού.

Αξίζει ακόμα να σταθούμε στη συνομιλία που έγινε με δική του πρωτοβουλία, ανάμεσα σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ (συμμετείχαν ο συνεργάτης προπονητής Έρικ Όριερ, ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα, ο γυμναστής αποκατάστασης Δημήτρης Μπογατσιώτης και ο αναλυτής αγώνων Γιάννης Αντωνόπουλος). Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπάρξει συντονισμός και να τεθούν βάσεις για σωστή δουλειά στην προετοιμασία της ομάδας.

Αυτό που διαφαίνεται από τις ενέργειες του Κάναντι είναι η ξεκάθαρη επιθυμία του να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων για τα αγωνιστικά , καθώς κι ο επαγγελματισμός του στα οργανωτικά θέματα. Μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει το προφίλ του προπονητή που είχε παρουσιάσει στις προηγούμενες ομάδες του, με ευχή όλων να κυλήσουν όλα εύρυθμα στην προετοιμασία και να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code