ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Aston Villa περιμένει υπομονετικά την απόφαση του John Terry!


Η Aston Villa δεν πιστεύει πως θα λάβει απάντηση από τον John Terry μέχρι την επόμενη εβδομάδα για το αν θα απαντήσει θετικά στην πρόταση συμβολαίου που το έκανε.

Ο σύλλογος της Championship προσέφερε καλό συμβόλαιο  στον Terry, 36 ετών, του οποίου το συμβόλαιο με την Chelsea λήγει στις 30 Ιουνίου.

Αλλά η Villa γνωρίζει ότι έχουν γίνει πολλές προσφορές στον αμυντικό, συμπεριλαμβανομένου μιας από τους γείτονές τους, την Birmingham City.

Ο Terry προπονείται σκληρά στις διακοπές του στην Πορτογαλία, δημοσιεύοντας το στα social media.

Έχει επίσης φωτογραφηθεί σε πολλές περιπτώσεις παίζοντας γκολφ με τον προπονητή της Aston Villa, τον Steve Bruce, ο οποίος είναι επίσης στην Πορτογαλία για τις διακοπές του.

Ο Bruce είναι ένας μακροχρόνιος θαυμαστής του Terry, εκτιμώντας τις ηγετικές ικανότητές του. Αν είχε διοριστεί ως προπονητής της εθνικής Αγγλίας το καλοκαίρι του 2016, ο Bruce σχεδίαζε να συμπεριλάβει τον Terry στο τεχνικό τιμ του, δουλεύοντας με τους αμυντικούς.

Ο Bruce αισθάνεται ότι η Villa δεν έχει παίκτες με τον απαραίτητο χαρακτήρα ώστε να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις που δέχονται όταν παίζουν για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο.

Πιστεύει ότι ο Terry θα είναι ο ιδανικός ηγέτης για να ωθήσει την ομάδα και θα τον κάνει αρχηγό.

Όμως, η θέληση του παίχτη να μείνει στην Premier League, με ομάδες όπως την Swansea, την Bournemouth και την West Brom να ενδιαφέρονται όλες για τον Terry, δυσκολεύει το θέμα για την Villa.

Η Galatasaray έχει κάνει μια πολύ καλή προσφορά στον Terry και μπορεί να γίνει ο επόμενός του προορισμός αν τα χρήματα είναι αυτό που θέλει αυτή τη στιγμή ο Terry. Υπάρχει επίσης σαφές ενδιαφέρον από ομάδες της Κίνας και της Αμερικής.

Ο Terry ενδιαφέρει πολλόυς συλλόγους, αλλά αν κατάφερνε να κάνει το κόλπο γκρόσο η Aston Villa, τότε θα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Steve Bruce.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code