ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον της Arsenal για τον Lacazette και της Lyon για τον Giroud!


Ο πρόεδρος της Lyon λέει ότι είναι πρόθυμος να κρατήσει τον Lacazette και αυτό το καλοκαίρι, εκτός αν η Arsenal είναι πρόθυμη να πληρώσει £44 εκατομμύρια.

Οι Gunners βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία για τον Lacazette, ο οποίος ήταν έτοιμος να πάει στην Αθλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν τα κατάφερε εξαιτίας της απαγόρευσης μεταγραφών που υπέστει ο σύλλογος της Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο Jean-Michel Aulas δήλωσε στην L'Equipe ότι είναι "πρόωρο" να προτείνει κανείς πως ο Γάλλος διεθνής θα καταλήξει στο βόρειο Λονδίνο και μάλιστα πρότεινε ότι η Αθλέτικο θα μπορούσε να επανέλθει στο προσκήνιο τον Ιανουάριο όταν λήξει η απαγόρευση μεταγραφών.

Είπε: “Δεν σκοπεύω να πουλήσω τον Alexandre γρήγορα, γιατί υπάρχει πάντα η θέληση της Αθλέτικο να τον αγοράσει τον Ιανουάριο. Ακούω επίσης τι θέλει και ο Alexandre.”

"Είδα τον Arsene Wenger κατά τη διάρκεια του αγώνα Γαλλίας-Αγγλίας στις 13 Ιουνίου. Ήμουν με τον Gerard Houllier και κατάλαβα ότι ο Wenger είπε στον Gerard ότι μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον από την Arsenal, αλλά είναι πρόωρο να πούμε ότι θα γίνει η μεταγραφή.”

"Μιλάμε για €50-60 εκατομμύρια που η Arsenal είναι έτοιμη να πληρώσει για τον Lacazette, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τόσα για να το δεχτούμε.”

"Όλοι γνωρίζουν ότι η προσφορά της Aθλέτικο είναι 53 εκατομμύρια συν €12 εκατομμυρίων μπόνους, δηλαδή 65 εκατομμύρια. Oι υπεύθυνοι της Arsenal είναι καλά ενημερωμένοι και ξέρουν πως η προσφορά πρέπει να είναι σε εκείνα τα πλαίσια.”
"Αλλά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί για την Arsenal για την ώρα. Σκέφτηκα ότι ο Alexandre θα μείνει λόγω της αποτυχίας της μεταγραφής του στην Αθλέτικο".

Ο Aulas αποκάλυψε επίσης το ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Arsenal, Olivier Giroud, που ξεκίνησε μόλις 11 παιχνίδια της Premier League την περασμένη σεζόν και πρόσφατα παραδέχτηκε ότι δεν θα "δεχθεί και άλλη χρονιά με τόσο λίγο χρόνο παιχνιδιού".

"Υπήρξε μια προσέγγιση, σε κάποιο σημείο, για τον Giroud", είπε. "Είναι ένας παίχτης που μας αρέσει, που σκοράρει πολλά γκολ και που έχει πολλές φιλοδοξίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.”

"Μου είπε προσωπικά ότι ήθελε να πάρει το χρόνο του, ότι τα πράγματα δεν είχαν οριστεί πλήρως με την Arsenal, ότι είχε μια μυστική ελπίδα ότι θα είναι ο βασικός επιθετικός την επόμενη σεζόν, το κλειδί είναι ο Arsene Wenger.”

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code