ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Alexis Sanchez λέει ότι το μέλλον τoυ στην Arsenal είναι στο χέρι του ατζέντη του


Ο Alexis Sanchez έχει αφήσει το μέλλον του στην Arsenal στα χέρια του ατζέντη του, καθώς προετοιμάζεται για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών αυτόν τον μήνα.

Η Arsenal μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει τον κορυφαίο της σκόρερ για την περασμένη σεζόν να υπογράψει μια επέκταση στο συμβόλαιο του, το οποίο έχει μόνο ένα χρόνο ακόμα.

Πολλές εφημερίδες την Παρασκευή ανέφεραν ότι η Μπάγερν Μονάχου, που είναι η ομάδα του συμπατριώτη του Arturo Vidal, είναι έτοιμη με μια τεράστια προσφορά.

Ο Sanchez δήλωσε: "Παρακολουθώ τι πράττει ο ατζέντης μου. Προς το παρόν, είμαι επικεντρωμένος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Ρωσία και προσπαθώ να παίξω καλά.”

"Η αλήθεια είναι ότι ο ατζέντης μου θα το κοιτάξει. Ξέρει τι να κάνει και θα καθίσει με την ομάδα για να βρει την καλύτερη επιλογή για μένα. Θα ήθελα πολλά πράγματα, αλλά σκέφτομαι μόνο την εθνική ομάδα."

Ο Arsene Wenger έχει πει σταθερά ότι η Χιλιανός δεν θα πουληθεί φέτος το καλοκαίρι, αν και άλλαξε ελαφρώς αυτή τη στάση του σε μια συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας: "Εκτός και αν βρεθεί ένας παίκτης του ίδιου επιπέδου και αυτός που έχεις ήδη θέλει απεγνωσμένα να φύγει..."

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code