ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

5 ΜΗ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ (ΤΡΕΙΛΕΡ & ΕΙΚΟΝΕΣ)


Οι τηλεοπτικές σειρές είναι η νέα μόδα. Εκατομμύρια θεατές ανά  τον κόσμο υποκύπτουν σε έναν τηλεοπτικό εθισμό άνευ προηγουμένου.
Η συντριπτική πλειοψηφία, ωστόσο, επιλέγει να παρακολουθήσει κυρίως δημοφιλείς σειρές, αγνοώντας εκείνες που δεν έχουν τόση απήχηση, αλλά είναι εξίσου ποιοτικές. Στο παρόν άρθρο, λοιπόν, επέλεξα να αναφερθώ σε ορισμένες λιγότερο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές στις οποίες αξίζει να αφιερώσουμε το χρόνο μας! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τες! Καλή παρακολούθηση!

Poldark



Κατηγορία: Δράμα, εποχής

Παραγωγή: 2015

Υπόθεση: Η σειρά διαδραματίζεται στα τέλη του 18ου αιώνα στην Κορνουάλη της Αγγλίας και ακολουθεί τον Ross Poldark, ο οποίος θα επιστρέψει στα ορυχεία του αφού πέρασε τρία χρόνια στο στρατό για να αποφύγει κατηγορίες παράνομου εμπορίου αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του Elizabeth. Στην επιστροφή του και αφού πολέμησε στην αμερικανική επανάσταση θα βρει τον πατέρα του νεκρό και την Elizabeth αρραβωνιασμένη με τον ξάδελφό του, ενώ  η περιουσία που έχει κληρονομήσει είναι σε κακή κατάσταση.  Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα αλλά είναι επίσης και μία ιστορία για τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών.

IMDb: 8.6 /10

Δείτε το τρέιλερ:



Δείτε φωτογραφίες: 






Colony


Κατηγορία: Δράση, Περιπέτεια, Επιστημονική Φαντασία

Παραγωγή: 2016

Υπόθεση: Η υπόθεση μας μεταφέρει στην πόλη του Los Angeles και το άμεσο μέλλον, στο οποίο βρίσκεται υπό την κατοχή κάποιας μυστηριώδους δύναμης. Κάποιοι συνεργάζονται με το νέο καθεστώς και επωφελούνται από τη νέα τάξη, ενώ άλλοι επαναστατούν και υφίστανται τις συνέπειες. Μια οικογένεια είναι διχασμένη από τις αντιμαχόμενες πλευρές και προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και να μείνει ενωμένη στην μάχη που δίνει η ανθρωπότητα. Το Colony είναι δραματική σειρά που εστιάζει στην οικογένεια, όπου σε μία κοινωνία με αντιτιθέμενες δυνάμεις αναγκάζεσαι να πάρεις δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να κρατήσεις την οικογένεια ενωμένη και να επιβιώσεις από αυτόν τον σκληρό αγώνα!

IMDb: 7.3 /10

Δείτε το τρέιλερ:




Δείτε φωτογραφίες: 





Bloodline


Κατηγορία: Δράμα, Θρίλερ

Παραγωγή: 2015


Υπόθεση: Η ιστορία εστιάζει σε μια ιδιαίτερα δεμένη οικογένεια τεσσάρων αδελφών, που θα δουν τα μυστικά και το σκοτεινό παρελθόν τους να ανεβαίνουν στην επιφάνεια, ύστερα από την επιστροφή του ανεπιθύμητου αδελφού της οικογένειας. Ο Danny, ο μεγαλύτερος και πιο προβληματικός γιος της οικογένειας Rayburn  προκαλεί ανησυχία όταν επιστρέφει καθώς  σταδιακά «ξυπνάει» τους δαίμονες της ευκατάστατης οικογένειάς του και αναστατώνει τις βολεμένες ζωές που έχουν αποκτήσει τα άλλα τρία αδέλφια του: ο ήπιος σερίφης της περιοχής John, ο νευρικός Kevin και η όμορφη και «ζωηρή» Meg.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Todd A. Kessler, Daniel Zelman και Glenn Kessler, η ίδια ομάδα που δημιούργησε και την τηλεοπτική σειρά «Damages».

Το πλούσιο cast περιλαμβάνει τους Ben Mendelsohn («The Dark Knight Rises») Kyle Chandler («Friday Night Lights»), Sam Shepard («The Right Stuff»), Sissy Spacek («Carrie»), Linda Cardellini («Mad Men»), Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Enrique Murciano, Chloe Sevigny, Steve Pasquale, Mia Kirshner.

IMDb: 8.2 /10

Δείτε το τρέιλερ:




Δείτε φωτογραφίες:





Broadchurch


Κατηγορία: Δράμα, Έγκλημα

Παραγωγή: 2013

Υπόθεση: Η σειρά ξεκινάει με το φόνο ενός 11χρονου αγοριού στο Broadchurch, ένα χωριό στις ακτές του Dorset. Η επιφανειακή ηρεμία της περιοχής διαλύεται από το βίαιο γεγονός και οι σχέσεις γεμίζουν με υποψίες όλους τους κατοίκους, ενώ τα ΜΜΕ αρχίζουν και περικυκλώνουν το μέρος, ψάχνοντας διέξοδο για τις δικές τους ανεπάρκειες. Η  διάλυση των προφάσεων κάνει κάθε επεισόδιο πιο δυσάρεστο από το προηγούμενο, αλλά ταυτόχρονα και τρομερά εθιστικό, καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που λέει την αλήθεια. 

IMDb: 8.4 /10

Δείτε το τρέιλερ:




Δείτε φωτογραφίες:





Quantico


Κατηγορία: Δράμα

Παραγωγή: 2015

Υπόθεση: Μια ομάδα νεαρών έχει φτάσει στο FBI Quantico Base για εκπαίδευση. Είναι οι καλύτεροι, οι πιο έξυπνοι και οι καταλληλότεροι που έχουν έρθει ποτέ και για αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ένας από αυτούς θα είναι υπεύθυνος για μια από τις χειρότερες επιθέσεις μετά την 11η Σεπτεμβρίου. 

IMDb: 7.1 /10

Δείτε το τρέιλερ:



Δείτε φωτογραφίες:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code