ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χιμένεθ έως το 2018

Ο Ισπανός τεχνικός θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΕΚ
έως το καλοκαίρι του 2018.Κάτι το οποίο ήταν και το αναγκαίο να πραγματοποιηθεί και αυτό γιατί ο Χιμένεθ ανέλαβε την ομάδα σε άσχημη κατάσταση λόγω του κακού καλοκαιρινού σχεδιασμού και  αψηφώντας τις κακουχίες την οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου, στην 2η θέση του πρωταθλήματος και στην επίτευξη  της 1ης θέσης των play-offs  κάτι που εξασφάλισε την συμμετοχή της Ένωσης στα προκριματικά του Champions League. Η συμφωνία ενεργοποιήθηκε και επισήμως, με την ΑΕΚ να γράφει στον λογαριασμό της στα social media, "Μανόλο και ΑΕΚ προχωράμε μαζί", ενώ ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπέγραψε σήμερα τη συμφωνία της επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18.

Μετά την τυπική επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας, ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: "Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code