ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Άρσεναλ διεκδικεί CL μπροστά σε... άδεια καθίσματα!

Πολλοί την είχαν ξεγραμμένη για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας όμως η Άρσεναλ (που έχει πάρει και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου) έκανε ένα τρομερό ντεμαράζ το τελευταίο διάστημα που της επιτρέπει να ελπίζει ακόμα σε έξοδο στο Champions League.

Δυστυχώς όμως για τους Λονδρέζους οι οπαδοί της δεν "ψήνονται" από τα τελευταία άκρως επιτυχημένα αποτελέσματα και θέλοντας να στείλουν μήνυμα στη διοίκηση να απομακρύνει τον Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζουν την αποχή τους από το γήπεδο.
Μάλιστα στο ματς κόντρα στην Σάντερλαντ το βράδυ της Τρίτης η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική, με πάνω από 10.000 καθίσματα να είναι άδεια και αρκετό κόσμο στα social media να κάνει λόγο ακόμα και για αρνητικό ρεκόρ σε εντός έδρα αγώνα της Άρσεναλ στην Premier League!

Αναμφίβολα πρωτοφανές σκηνικά όχι απλά για την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας αλλά ειδικά για την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, με το γήπεδό της να εμφανίζει πληρότητα πάνω από 95%.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του "Emirates", η Άρσεναλ επιβλήθηκε 2-0 της ήδη υποβιβασμένης Σάντερλαντ χάρη σε δύο γκολ του Αλέξις Σάντσες (72', 81') και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code